CIRKUZANTSKI POTEZ ZVEZDINOG BRAZILCA: Cela Marakana se od muke smejala ovom potezu Matosa (VIDEO)

Bruno Matos je ponet atmosferom pokušao nešto što je očigledno iznad njegovih mogućnosti

  • 16

Crvena zvezda je odigrala nerešeno na Marakani protiv Radničkog iz Niša. Tešku noć za sve navijače crveno-belih osim lošeg rezultata, upotpunila je bezidejna igra izabranika Miodraga Grofa Božovića.

>>> BESNE DELIJE PRIČALE SA UPRAVOM POSLE MEČA: Evo šta su im poručile vođe navijača! (VIDEO)

>>> VANREDNA SEDNICA NA MARAKANI: Uprava zakazala hitan sastanak, pozvan i Grof Božović!

Ipak, mnogi od njih su se malo i nasmejali, doduše od muke, kada je u igru ušao Brazilac Matos, Zvezdina letošnja akvizicija iz Novog Pazara.

On se žestoko pripremao da bi ušao u formu za debi na Marakani i dobio je priliku u poslednjih 15 minuta u trenutku kada je Zvezda gubila sa 1:0 na Marakani od Nišlija.

>>> ZVEZDIN ROKI BALBOA: Pojačanje iz Brazila se sklekovima na jednoj ruci vraća u formu! (VIDEO)

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Verovatno je, ponet atmosferom, gde se okupilo 22.000 navijača, želeo da se prikaže u što boljem svetlu, pa je pokušao da izvede nekoliko atraktivnih poreza, koji su se na kraju završili komično.

- Haha, pa ovaj će polomiti nogu sam sebi, šta radi ovo - bili su komentari navijača na zapadnoj tribini, koji su se čak i smejali od muke, na njegove pokušaje driblinga.

- Nani za siromašne - dobacio je drugi navijač.

Mnogi su posle toga svaki njegov kontakt sa loptom dočekali aplauzom ili povikom ''ole'', da bi svi bili u neverici kada je pokušao rabonom da proigra saigrača prilikom jedne akcije.

Tu situaciju možete pogledati na 1:27:00 u priloženom snimku.

Još neke od njegovih sličnih poteza i, nazovimo driblinga, pogledajte na 1:24.40, 1:25:50 i 1:26:10. Ipak, jednom je uspeo i lepo da predribla protivnika, iako je to delovalo nezgrapno, a i pitanje je da li je baš to hteo da uradi. Pogledajte snimak i uverite se sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    1. avgust 2015 | 19:28

    Bolje objavite 30 netacnih pasova Vukana Savicevica.

  • Paja 29051973

    1. avgust 2015 | 22:43

    Decko je klasa za ove nase sto se razvlace po terenu,da je prosla lopta jer je hteo da uposli igraca,,a i vise je pokazao za petnaest min nego pola igraca koji su igrali celu utakmicu.

  • az

    1. avgust 2015 | 21:50

    Sta je on to tako smesno uradio. Igrao je prvih 15ak minuta/. Mi smo narod koji hoce sve odmah i sad a da ne platimo. Dajte coveku vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA