Mitrović zapalio Ostrvo izjavom o štoperima Premijer lige!

- Tokom karijere zaradio sam mnogo ožiljaka, što dokazuje da sam spreman na bol. Spreman sam da postavim glavu bilo gde, ukoliko budem u gol šansi - priča srpski napadač

  • 1

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović rekao je danas da je spreman na čvrstu i grubu igru u Premijer ligi i poručio da će učiniti sve da bude efikasan u njegovoj prvoj sezoni na Ostrvu.

Reprezentativac Srbije prešao je iz Anderlehta u Njukasl za 18 miliona evra, što je najveći iznos koje su "svrake" izdvojile za transfer u istoriji.

>>> DRUGI U EVROPI PO TALENTU: Mitrović u vrhu Top 10 liste!

>>> MITROVIĆ JE PRAVI ĐAVO: Prvi utisak u Njukaslu o našem fudbaleru! (FOTO)

- Želim da postignem gol na svakoj utakmici i da se borim za svaku loptu. Biću na meti protivničkih defanzivaca od prvog minuta, ali i ja ću im vratiti udarce. To je za mene normalno jer volim da igram sa dosta fizičkog kontakta.

Printskrin: Twitter/@NUFC Printskrin: Twitter/@NUFC

>>> Detalji monstruoznog ugovora Mitrovića: Koliko će i zašta sve dobijati pare u Njukaslu

- Tokom karijere zaradio sam mnogo ožiljaka, što dokazuje da sam spreman na bol. Spreman sam da postavim glavu bilo gde, ukoliko budem u gol šansi - rekao je Mitrović, a prenose engleski mediji.

Bivši napadač Partizana ističe da je veruje da će se brzo adaptirati na najjaču ligu na svetu.

- Tipična sam "devetka", uvek u kaznenom protoru rivala, snažan i dobar u skoku. Engleski fudbal je brži i jači u odnosu na belgijski i moraću više da radim. Mislim da ću se brzo prilagoditi - zaključio je Mitrović.

Mitrovićev debi na zvaničnim utakmicama očekuje se u nedelju kada Njukasl dočekuje Sautempton.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA