Božović otkrio kom fudbaleru smeta vrućina, a neizostavan je iz startne postave!

Postoje igrači na koje utiče temperatura, a njemu kao da smeta vrućina, izjavio je trener Zvezde za igrača od koga se očekivalo da bude pokretač tima

  • 9

Probudila se nada među navijačima Crvene zvezde posle pobede nad Voždovcem da bi ove sezone ipak mogli da se raduju, ali će se to najbolje videti na meču protiv Čukaričkog koji igraju u sredu na Marakani.

Tim sa Banovog brda je stari dužnik crveno-belih koji je prošle sezone u oba duela uspeo da sačuva mrežu, a održao im pravi čas fudbala na svom terenu. Svestan je toga da "brđani" nikako ne leže vicešampionu Srbije i Miodrag Grof Božović koji je biranim rečima govorio o predstojećem rivalu.

- Naš protivnik je jedna od najboljih ekipa u zemlji. Neće nam biti lako. Ipak, nadamo se pobedi pred našom publikom. Čukarički je ekipa koja u poslednje vreme igra dobro na Marakani, tu su osvojili i Kup i znaju šta hoće. Mislim da su nezasluženo ispali od Gabale, ali se nadam pobedi - rekao je Božović i dodao:

- Odlično igraju na kontranapade, ali to je karakteristika svih ekipa, jer je lakše da se braniš i igraš na kontre. Mi nismo zadovoljni dosadašnjim učinkom naše odbrane, ali ne možemo da tražimo greške samo kdo defanzivaca. Matić je jedan od najboljih igrača u ligi, a Pavlović je dao 4 gola.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mi ako mislimo da uradimo nešto u prvenstvu moramo da ispravljamo stvari kod sebe, a ne da gledamo šta rade drugi. Mi se nećemo prilagođavati igri Čukaričkog, već ćemo igrati našu igru - izjavio je strater crveno-belih.

Šef stručnog štaba Zvezde se osvrnuo i na igrački kadar koji ima na raspolaganju kao i probleme sa povredama, te tako Bruno Matos opet neće igrati, a slična je situacija sa Rendulićem, dok Vijeira vuče problem još od OFK Beograda.

- Kada nam je potrebno da napadamo onda Jović i Vijeira mogu da igraju zajedno, ali se javlja problem ako stavimo Jovića po strani, jer ono ne može da izdrži funkcionalno, mnogo se trči. Zajedno mogu da igraju u 4-4-2. Razmišljao sam o Vijeiri na boku, ali ni on nije spreman, jer vuče povredu od meča sa OFK-om.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Miodrag Božović je svestan da su zvezdaši mnogo više očekivali od Aleksandra Kataija od koga se očekivalo da bude predvodnik ovog tima, što je potvrdio i Božović, ali misli da njemu najviše od svih startera smeta vrućina.

- Normalno je da smo svi očekivali više od njega. Postoje igrači kojima smeta temperatura, a njemu kao da smeta ova vrućina. Mislili smo da će on povući ekipu, ali opet on je dao izjednačujući gol u nedelju. Plavšić je mnogo talentovan, može da igra na krilu, a ne bismo ga doveli da ne očekujemo nešto od njega.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    11. avgust 2015 | 15:48

    Kakav tim. Ovom smeta vrucina a bucko ne moze da trci. Strasan tim!

  • Mio morozo

    11. avgust 2015 | 14:44

    Nema šanse da pobedimo Cuku ?Igramo kao babe,a grof nije trener za Zvezdu, što će se ubrzo pokazati ?

  • Budak

    11. avgust 2015 | 14:06

    Grofe,kako ledja!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA