Da li su postojali uslovi za igru u Čačku? Prvo poluvreme u mraku, reflektori jedva radili! (FOTO) (VIDEO)

Pola sata je šesnaesterac Živka Živkovića bio gotovo u mraku, jer reflektor na toj strani jedva da je radio, dok su ostali radili sa 50 posto mogućnosti

  • 5

Ogromni problemi sa reflektorima i vidljivošću su obeležili duel Borca i Partizana u Čačku, naročito u prvom poluvremenu kada se ispred gola Partizana jedva videlo šta.

Možemo slobodno reći da je meč počeo u neregularnim uslovima za igru, jer je reflektor na istočnoj strani stadiona kraj Morave, baš onaj koji osvetljava gol na kome je stajao Živko Živković, jedva radio, tako da je taj deo terena bio u mraku tokom prvih pola sata meča.

Printskrin: Arena sport 3 Printskrin: Arena sport 3

Međutim, ni drugi reflektori na stadionu nisu radili kako treba, pošto su zbog problema sa elektornikom radili sa svega 50 posto mogućnosti, tako da je uopšte osvetljenje terena bilo veoma upitno i nije jasno da li su uopšte postojali svi potrebni uslovi za igru, jer gotovo pola terena nije bilo osvetljeno.

Printskrin: Arena sport 3 Printskrin: Arena sport 3

Situacija se malo poboljšala krajem prvom dela meča, kada je konačno koliko-toliko proradio reflektor na istočnoj strani, međutim jasno se videlo da je kod oba gola osvetljenje dosta upitno.

Printskrin: Arena sport 3 Printskrin: Arena sport 3

Uz sve to se mora pomenuti i da je teren u Čačku u veoma lošem stanju zbog kiše koja je padala prethodnih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA