VUČIĆ: Nisu uprave Zvezde i Partizana dovele NIS i GAZPROM, nego je to država tražila!

Predsednik Vlade je izjavio da niko od članova Srpske napredne stranke neće ući u upravu FK Crvena zvezda ili KK Partizan

  • 3

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije održanoj u Vladi Srbije izjavio da nijedan od članova Srpske naprene stranke neće ući u upravu Crvene zvezde ili Partizana.

Osvrćući se na najnovija dešavanja u košarkaškom klubu Partizan i fudbalskom klubu Crvena zvezda, predsednik Vlade je rekao da su oba kluba donili veliki novac.

- U ovoj zemlji čim nešto ne uspe onda je kriv Vučić, tako je i sa Vujoševićem. Kada je u pitanju želja da se kontrolišu klubovi, niko iz SNS-a neće ući u Partizan ili Crvenu zvezdu. To što sam ja navijač Zvezde je moja privatna stvar, moje je da čuvam kasu države Srbije. Vidim da je Zvezda posle promena sada na prvom mestu i jednima i drugima želim puno uspeha i da ispunjavaju svoje obaveze prema državi.

- I košarkaški klub Partizan i košarkaški klub Crvena zvezda su dobili ogroman novac od države, kao i FK Crvena zvezda. Nešto manje novca je dobio FK Partizan - izjavio je Vučić koji je dodao i da je država ta koja je omogućila sponzorstva u dva najveća kluba.

- Svi kažu da su Rusi dali pare, pa se onda članovi uprave hvale kako su doveli velike sponzore, ali je to omogućila država. NIS u Partizan i Gazprom u Crvenu zvezdu, a jedina je istina da su oni to uradili zato što je država to tražila - zaključio je na tu temu premijer Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delije skopje

    24. avgust 2015 | 20:29

    jedini realan premier, kamo da mi imamo ovakav u makedoniji!!

  • UE GroBar

    26. avgust 2015 | 10:21

    Samo sto je NIS dao Partizanu 800 000 e, a Gasprom Zvezdi 5,4 miliona. No nebitno. Ne treba drzava da krpi dugove Zvezde i Partizana, dugove koje su nastali kao posledica dugogodisnjih kradja u oba kluba. Na kraju krajeva fudbal se igra u celoj Srbiji i ima dosta talentovane dece u unutrasnjosti koja nemaju uslove da talenat pretvore u nesto produktivno. Nis, Kragujevac, Cacak, Uzice, Krusevac itd... Svi ovi gradovi su prepuni klinaca koji nemaju najosnovnije uslove za trening. Drzava ima mnogo prece stvari da resava i na koje treba da trosi drzavne pare koje svi mi ubacijemo u kasu. Znamo svi kako zivimo, tj prezivljavamo. Pruvatizacija je jedino pravo resenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA