TRANSFERI: Junajted pakuje bombu, Real dovodi fudbalera Liverpula!

Ludnica na prelaznog roka dostiže vrhunac, palo je nekoliko velikih transfera, ali pravi haos možemo očekivati već u ponedeljak

  • 5

Ludnica prelaznog roka  dostiže vrhunac. Mnogo interesantnih dešavanja bilo je u Srbiji, gde se očekivalo da Partizan servira bombu u vidu transfera Miloša Krasića, međutim bivši reprezentativac je karijeru ipak nastavio u Poljskoj.

 

Ozvaničen je transfer Kevina De Brujnea, kojim je Siti stušio klupski rekord, a Volfsburg se posle toga totalno razgoropadio i bio najaktivniji na tržištu. Doveli su Dantea, a na putu su i da dovedu Julijana Drakslera.

 

Murinjo panično traži štopera, dok Junajted juri pojačanje u napadačkoj liniji. Aktivni su bili i Real Madrid, Juventus, Inter...

 

Ipak pravi haos možemo očekivati već u ponedeljak, jer poslednjeg dana prelaznog roka po pravilu dolazi do najzvučnijih transfera.

 

>>> ŠTA STE JUČE PROPUSTILI

 

Ovo su najvažnije vesti ovog dana na transfer tržištu.

 

22:10 JUVENTUS ŽELI SONGA

 

Juve je ovog prelaznog roka prodao nekoliko bitnih igrača, a ne može se reći da su doveli i adekvatne zamene. U poslednjem momentu mogu da ostanu bez toliko željenog Julijana Drakslera, a nova meta Bjankonera je i Aleks Song, koji u Barseloni nema mesta u startnoj postavi, pa je realno da mogu da dovedu Kamerunca.

 

21:35 JUNAJTED ŽELI GRIZMANA

 

Luj Van Gal je pod pritiskom posle novog poraza u Premijer ligi. Crveni đavoli po svaku cenu žele ozbiljno pojačanje, a novo zvučno ime koje se pominje kao moguća akvizicija je zvezda Atletiko Madrida Antoan Grizman.

 

Sandej Ekspres prenosi vest da je Junajted poslao Atletiku zvaničan dopis u kome se traži da madriđani odrede cenu za Francuza.

 

21:10 ZVANIČNO: PERIŠIĆ U INTERU

 

Ivan Perišić će karijeru nastaviti u Interu. Volfsburg, koji je danas prodao De Brujnea, ali doveo Dantea, ali i na na korak je od transfera Drakslera, se oprostio od Perišića na zvaničnom profilu na Tviteru i poželeo mu je sve najbolje u nastavku karijere.

 

20:42 - DŽEMAILI SE VRAĆA U SERIJU A

 

Švajcarski reprezentativac Blerim Džemaili posle samo sezone provede u Galatasaraju, odlazi iz turskog kluba i vraća se u Seriju A. Njegov novi klub je Đenova sa kojom je potpisao ugovor do 2017. godine. Džemaili je pre odlaska u Tursku branio boje Napolija tri sezone.

 

18:50 MORENO U REALU

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Levi bek Liverpula nalazi se na korak od prelaska u Real Madrid, prenose mediji. Kraljevski klub je poslao na pozajmicu Fabia Koentraa, pa im je potrebno da pojačaju konkurenciju po levom boku, a rešenje su našli u levom beku Crvenih.

 

18:40 ČIČARITO U VEST HEMU?

 

Iako je u toku dana prvobitno objavljeno da je blizu prelaska u Leverkuzen, Havijer Ernandes će verovatno ostati u Premijer ligi, ali će se presetilit u London iz Mančestera. Prema ostrvskim medijima, realizacija njegovog transfera u Vest Hem je blizu. Za Meksikanca je zainteresovan i Fenerbahče, koji bi želeo da ga upari u napadu sa Robinom Van Persijem.

 

18:25 ŽORŽ MENDEŠ DOVODI GAJTANA NA OLD TRAFORD

 

Portugalski O Žogo prenosi da se super-agent Žorž Mendeš uključio u realizaciju transfera

 

17:50 PATO SREĆAN U SAO PAOLU

 

Iako je za njega zainteresovan Totenhem, Alešandre Pato ističe da je srećan u Brazilu u Sao Paolu, kao i da bi želeo da ostane u klubu, mada to ne zavisi samo od njega.

 

17:25 DE BRUJNE ZVANIČNO POTPISAO

 

Kevin De Brujne je zvanično postao fudbaler Mančester Sitija, gde je promovisan. Na Etihadu je potpisao šestogodišnji ugovor, a Siti, suprotno pravilima u Engleskoj nije objavio zvanično koliko je novca potrošio na obeštećenje.

 

Ipak, britanski mediji pišu da je u pitanju klupski rekord Građana i da su za reprezentativca Belgije izdvojili 79,5 miliona evra. De Brujne će u Sitiju nositi dres sa brojem 17.

 

- Želim da igram na najvišem mogućem nivou kao igrač, i mislim da je najvažnije da na kraju sezone budemo srećni i da možda osvojimo nekoliko titula - rekao je De Brujne na predstavljanju.

 

 

 

16:55 NOVA ČELSIJEVA META NA ŠTOPERU

 

Murinjo panično želi da dovede štopera. Sada je nova meta Nikolas N'Kulu iz Olimpik Marseja. Očekuje se da Plavci dovedu Kamerunca u poslednjim danima prelaznog roka i da će povećati ponudu, kako bi odobrovoljili Marsej da ga pusti.

 

16:40 INTER ODBIO VENGEROVU PONUDU

 

Dejli Star prenosi da je Inter odbio ponudu Arsenala za napadača Maura Ikardija. Inter navodno ne želi da proda napadača koga procenjuje na 43 miliona evra. Venger se još uvek potajno nada da će u finišu prelaznog roka dovesti benzemu, a Ikardi je rezervna opcija.

 

16:15 BORINI ODBIO SANDERLEND

 

Napadač Liverpula Fabio Borini odbio je da prređe u Sanderlend jer želi da pređe u Inter, piše San.

 

15:50 - NEJMAR DEMANTOVAO DA NAPUŠTA BARSU

 

Nejmar se oglasio povodom spekulacija i prelasku u Mančester junajted, koji je navodno bio spreman da ponudi čak 190 miliona evra za njega, što bi bio novi svetski rekord. Međutim, on je istakao da nema nameru da napusti Barsu i da navijači nemaju razloga za brigu.

 

15:44 - PARI SEN ŽERMEN ODBIO ČELSI

 

Čelsi je u strahovitoj poteri za štoperom, međutim klubovi ih redom odbijaju. Žoze Murinjo je poslao zahtev Pari Sen Žermenu u kome je zahtevano da se odredi cena za brazilskog defanzivca Markinjoša, međutim Sveci su to glatko odbili i istakli da on nije na prodaju.

 

15:35 POTVRĐENO - BAJERN DOVEO FUDBALERA JUVENTUSA

 

Šampion Nemačke je potvrdio da je doveo na dvogodišnju pozajmicu Kinglsija Komana iz Juventusa.

 

15:25 ČELSI IMA NOVU METU POSLE ODUSTAJANJA OD STONSA

 

Žoze Murinjo ima novog pika za pojačavanje odbrane u finišu prelaznog roka. Uzaludne su bile unosne ponude za štopera Evertona Džona Stonsa, ali je klub sa Gudisona sve glatko odbijao. Indipendent prenosi da je nova meta Portugalca Ezekijel Garaj, koji trenutno nastupa za Zenit.

 

15:15 VALDEZ NE PRELAZI U BEŠIKTAŠ

 

Bi-Bi-Si prenosi da golman Mančester Junajteda Viktor Valdez neće preći u Bešiktaš, kako je prvobitno istaknuto. Španac je odustao od transfera kada je turski klub pokušao da izmeni dogovorene uslove u ugovoru.

 

15:00 KRASIĆ NE DOLAZI U PARTIZAN, A DEVIĆ?

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Direktor Partizana Miloš Vazura demantovao je da će Miloš Krasić biti novi fudbaler Partizana. Bivši reprezentativac Srbije bio bi najplaćeniji fudbaler crno-belih, na šta je, kako Vazura kaže Partizan bio spreman, ali je presudila Krasićeva želja da igra u inostranstvu, pa će karijeru nastaviti u Poljskoj. Sa druge strane, otkrio je da je sve dogovoreno sa Markom Devićem, ali da realizacija transfera zavisi od njegovog dogovora sa Rubinom.

 

Detaljnije o ovom transferferu pročitajte OVDE.

 

14:22 LUDILO: VOLFSBURG OTEO I DRAKSLERA?

 

Sve je bilo gotovo, Julijan Draksel je bio pred vratima Juventusa, a onda je u nedelju preokret napravio Volfsburg. Nemački tim je navodno za 35 miliona evra kupio igrača Šalkea. Odakle Volfsburgu pare? Pa samo što su prodali Kevina De Brujnea u Mančester Siti.

 

13:55 PLJAS! DANTE U VOLFSBURGU

 

Iznenađujući transfer u Nemačkoj. Štoper Bajerna iz Minhena Dante prelazi u rivalski Volfsburg. Dvogodišnji ugovor koštaće "vukove" 4 miliona evra.

 

13:30 IBIŠEVIĆ U HERTI

 

Napadač Štutgarta Vedad Ibišević karijeru će nastaviti u Herti, saopštio je klub iz Berlina. Ibišević će se Herti priključiti posle reprezentativne pauze.

 

13:20 PREŠAO IZ MONAKA U VALENSIJU

 

Ono što se stidljivo juče najavljivalo, danas je dobilo potvrdu. Valensija je dovela u svoje redove defanzivca Monaka Ajmena Abdenura (26) na pet godina.

 

13:00 VAN DAJK I 15 MILIONA

 

Sati, možda i manje je ostalo do ozvaničenja transfera defanzivca Virhila Van Dajka iz Seltika u Sautempton. Vrednost prelaska oko 15 miliona evra.

 

12:24 PARTIZAN DOVEO JOVANOVIĆA

 

Prema pisanju portala mozzartsport Branislav Jovanović je definitivno igrač crno-belih. Potpisaće ugovor do 2017. godine i biće predstavljen u ponedeljak.

 

12:05 ČIČARITO U LEVERKUZENU

 

Meksički fudbaler Havijer Ernandez definitivno odlazi sa Old Traforda. Navodno je sve gotovo, Čičarito će Mančester junajted zameniti Bajerom iz Leverkuzena.

 

12:01 BAJERN DOVODI IGRAČA EVERTONA

 

Everton bek Simus Kolman pred prelaskom je u Bajern...ili PSŽ. Bavarci su se pridružili Francuzima u interesovanju za igrača iz Premijer lige. Reklo bi se iznenađenje leta, ako ovaj igrač pređe u Madrid.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

12:00 DE HEA DOGOVOREN

 

Prema pisanju Independenta, Mančester junajted i Real su dogovorili cenu od 40 miliona evra za golmana Davida De Heu. Bez obzira što Kejlor Navas nije primio gol u novoj sezoni i što je juče imao nekoliko fantastičnih odbrana, čak je i penal skinuo, brzo će se preseliti na klupu. De Hea stiže...

 

11:55 PARTIZAN U VELIKOM POSLU

 

Prema pisanju beogradskih medija Partizana trenutno juri igrače u BiH, Izraelu, Ukrajini, Turskoj, Srbiji. Miloš Krasić je najveće ime iz objavljenih. Pročitajte više OVDE.

 

Transferi, tračevi

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Def

    30. avgust 2015 | 13:03

    Steta za Navasa, strasan goldzija.

  • Sergej Danilovič

    30. avgust 2015 | 20:44

    Pa sta ako krasnići ne dolazi.Nasa agilna Uprava uvjek ima rezervnu varijantu.nek dovedu Mesija nije adekvatna zamjena al moze da prodje

  • Moje ime

    31. avgust 2015 | 00:06

    Smorili su sa ovim "transferistima".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA