Najluđa teorija kaže: Preko Hrvata i Francuza uzimamo zlato!

Mnogo lepa teorija o kojoj ste bar jednom razmišljali, da se ne lažemo

  • 17

Srbija je jedan od favorita za osvajanje medalje u Francuskoj. Što se tiče same grupe B, prema kvotama, drugi smo favoriti, odmah iz Španije.

Viđeni smo kao drugoplasirani na kraju grupne faze i pred nokaut runde. A tamo, ona najluđa teorija govori da bi četa Saše Đorđevića preko pravih derbija mogla do medalje, što da ne i zlata.

Pratite nas...

>>> Sve o Eurobasketu!

>>> Dobra atmosfera na treningu "orlova"! Raduljica blokira Ercega, Marković mu skida loptu sa obruča! (VIDEO)

>>> SRBIJA SPREMNA ZA ŠPANCE! Teodosić pogađa sa pola terena i to dva puta! (VIDEO)

U osmini finala bismo imali verovatno lagan zadatak; Finska, Rusija, Izrael možda BiH nisu selekcije od kojih strepimo trenutno. Ono pravo bi tek trebalo da usledi.

Hrvati su bliže Grka čelnoj poziciji u grupi C, a kao takvi su viđeni za našeg rivala u 1/4 finala.

Jer, "vatreni" protiv Češke, Ukrajine ili Estonije su apsolutni favoriti.

Uslediće prvi megdan još od 2010. godine i naše pobede. S obzirom na rezultate međusobnih duela, pobeda je verovatna i odlazimo u borbu za medalje.

Meč lopta bi bila protiv domaćina. Ako uzmemo u obzir da su Francuzi nezaustavljivi, a da samo Teo, Bjelica i Bogdan mogu da ih stopiraju kao 2014. godine, finale je naše.

Često kroz istoriju dokazano je da protiv domaćina (ili favorita) igramo fanstatično u završnici turnira : 1995 (Grčka), 1998 (Grčka), 2001 (Turska), 2002 (SAD), 2014 (Francuska), zašto da ne budemo ti koji će naneti jedini poraz Parkeru i družini na šampionatu u njihovoj zemlji.

Onda, stadion u Lilu i zamišljeno finale sa Špancima (projektovano jači od ostalih timova sa one strane kostura, drastično jači).

Pa se malo pozivamo na čuveno "ne može jedan tim dva puta da pobedi isti na jednom takmičenju". U tom slučaju nas ne interesuje hoće li dominirati Raduljica, Kalinić, Bogdan ili će Teo opet sa 10 metara da donese zlato i zakaže doček.

Priznajete mnogo lepo sve ovo deluje. Orlovi danas (18 časova, Berlin), kreću da vam pokažu da je mogući poraz od Španije lekcija ka zlatu. Zapamtite to dobro.

Mi bismo najviše voleli da takmičenje kladioničarskom formom završimo sa WWWW.

Srećan vam Eurobasket.

(S. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    5. septembar 2015 | 14:12

    Hrabro, borbeno, raspolozeno, skoncentrisano, malo bezobrazno pa dokle možemo. Srbija uz vas! Srećno

  • Еуклид

    5. septembar 2015 | 13:47

    Нису нама конкуренција покатоличени суседи.

  • Ccc

    5. septembar 2015 | 15:42

    Nasim mora biti jasno da moraju dat sve od sebe i borit se ko pitbullovi...jer nesalomljiv duh tera protivnike da grese..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA