To, Srbine: Evo kako Siniša Mihajlović brine o izbeglicama

Sjajan gest našeg trenera

  • 4

Fudbalska Evropa ujedinjena je u akciji podrške i konkretne pomoći sirijskim izbeglicama. 

U Nemačkoj će kompletno naredno kolo biti posvećeno upravo prognanim ljudima, a i u Italiji takođe vlada slično raspoloženje pred mečeve trećeg kola koji će proteći u senci velikog derbija između Milana i Intera.

>>> Mihajlović razgalio navijače Milana: Srpski trener ludovao na bini! (VIDEO)

Na dve strane, dva velika rivala, ali i dva prijatelja: Siniša Mihajlović i Roberto Manćini. A dan uoči utakmice, pala je i opklada: Čiji tim izgubi, on plaća određenu sumu u humanitarne svrhe kao pomoć izbeglicama iz Sirije!

Srpski trener je o ovoj opkladi pismom obavestio italijanske medije. 

Mihajlović je takođe izneo predlog da, ako se meč završi bez pobednika, da onda oba trenera uplate sumu, ali duplo veću od one koja je predviđena za poraz, u fond za pomoć izbeglim Sirijcima koji će sami izabrati.

Na ovaj način bivši selektor našeg tima želi da bude primer, ali pre svega da podigne svest italijanske javnosti o problemu izbeglica, što je zaista gest za svaku pohvalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    11. septembar 2015 | 12:48

    Svaka cast ....na gestu..trebalo bi i svi navijaci evrope i srbije...ajde da se takmicimo ko ce vise sakupit poklona za taj napaceni narod...dodes na utakmicu doneses sitnicu...sta mozes.garderobu..majicu za decu sta bilo sta sve je dibro doslo.jbg.sve je dobro doslo...pokazimo da smo navijaci velikog srca...

  • Lale

    11. septembar 2015 | 11:21

    X k'o kuca onda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA