KAD JE NUŽDA...: Ovo su najčuvenija uriniranja fudbalera nasred terena! (VIDEO)

Nedavno uriniranje brazilskog fudbalera na Marakani naočigled kamera podsetilo nas je na neka još čuvenija

  • 0

"Virtuozna finta" igrača na zelenom tepihu? Ne, oni su ipak radili još nešto na terenu - mokrenje nasred terena, pred navijačkim auditorijumom, na otvorenoj sceni i pod budnim okom kamera.

>>> BRAZILCU SE SVI SMEJU: Fudbaler Gremija URINIRAO na terenu! (VIDEO)

Da nužda ne bira ni vreme ni mesto kad pozove, dokaz su i mnogi poznati i oni manje poznati fudbaleri koji su, sem po umeću teranja lopte, ostali upamćeni i po "zalivanju" trave u nezgodnom trenutku.

Nedavni "zlatni tuš" fudbalera Gremija Daglasa neposredno pre početka meča Brazileiraoa protiv Fluminensea, podsetio nas je na neke "slavne" trenutke iz ove kategorije "fudbalske igre".

 1. Ronaldo Nazario Da Lima

Slavni Brazilac je najveće ime na ovoj listi. Bešika mu je "proradila" u trenutku kada su Južnoamerikanci primili gol od Mađara u meču na Olimpijskim igrama u Atlanti davne 1996. godine, pa je i njegovo uriniranje uz loptu, u sedećem stavu, za mnoge prošlo neprimetno. Ali, ne i za kamermana...

2. Horhe Valdivija

Čileanac će tokom petogodišnjeg boravka u Palmeirasu ostati upamćen i po rutinskom zalivanju reklama u pauzi jedne od utakmica brazilskog prvenstva.

3. Jens Leman

Možda i najčuvenija mala nužda u istoriji fudbala. Bivšem nemačkom reprezentativcu je u jednom trenutku toliko bila "frka" da je usred akcije protivničkog tima odjurio iza gola, olakšao se iza reklama, sve vreme prateći šta se dešava na terenu, i još brže se vratio među stative.

4. Fernando Navaro

I on je mislio da ga niko neće primetiti. Navaro je na klupi Sevilje iskoristio čašu koju je do vrha napunio, a svoju "radnju" je maskirao ćebetom. Pošto nije mogao sve sam, zamolio je i Karlosa Baku da mu pripomogne. Urnebesna scena.

5. Mario Gece

Junak Nemaca sa poslednjeg Mundijala svojevremeno je bio "zvezda" u nemačkim tabloidima. Pogađate i zbog čega. Ne, nije dobra igra u dresu Borusije.

6. Rasel Peker

Za kraj i jedan bonus. U pitanju je igrač ragbija, Novozelanđanin. Pekeru nije bio nikakav problem da stojeći pusti mlaz i otrese šorts posle nužde. Mirno, bez trčanja do reklama, čučenja ili bilo kojih drugih radnji koje bi ga kompromitovale.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA