FIGHT VIKEND: Najbolji srpski borci u Beogradu

Najbolji srpski sportisti u različitim disciplinama borilačkih sportova učestvovaće predstojećeg vikenda u borilačkom spektaklu koji će biti održan u šoping molu Delta siti

  • 0

Kako kažu organizatori, "Core media", publici će se, između ostalih, predstaviti olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić, jedna od najboljih svetskih karatiskinja svih vremena Tanja Petrović, kao i bivši evropski bokserski šampion, trenutno državni sekretar za omladinu u Vladi Srbije, Nenad Borovčanin.

>>>Ova borba je tako kratko trajala, da je publici bilo bolje da je ostala kod kuće! (VIDEO)

Borilački spektakl, za koji je ulaz besplatan, biće održan u petak i subotu, 2. i 3. oktobra.

>>>TOP 4 srpska MMA borca: Jedan je neporažen, a borio se i sa ruskim zverima! (FOTO) (VIDEO)

>>>Brutalni nokaut srpskog MMA borca usred Sarajeva! (VIDEO)

Broj karata za oba dana je ograničen, a svi zainteresovani mogu da besplatno podignu ulaznice, uz lični dokument, do 1. oktobra, na Info pultu Delta sitija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Za petak je planiran revijalni deo u kojem će gledaoci moći da uživaju u deset mečeva u deset različitih borilačkih kategorija - tekvondo, karate, džudo, samo, rvanje, grepling, MMA, kendo, boks i kik-boks, gde će svoje veštine prikazati Aleksandar Kukolj, Ivan Jandrić, Davor Štefanek, Uroš Čulić, Stefan Živković i Aleksandar Radosavljević.

FOTO: TANJUG FOTO: TANJUG

Subota je rezervisana za tradicionalno Otvoreno MMA prvenstvo Beograda, a borci amateri i polu-profesionalci boriće se za naslov najboljeg u prestonici.

Zvanično merenje takmičara biće održano na dan turnira, posle čega će žrebom biti određeni parovi.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Prvi deo dana rezervisan je za borbe u amaterskoj konkurenciji, dok će u večernjem terminu biti održan turnir polu-profesionalnih boraca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA