Klub iz Bosne otpustio trenera preko Fejsbuka, on im odgovorio u komentaru! (FOTO)

U Bosni su uspeli da naprave još veći cirkus od domaće lige

  • 1

Poznato je da fudbalske lige u zemljama bivše Jugoslavije nisu preterano jake. Samo nekolicina klubova uspeva da održi kontinuitet rezultata i napravi kakav takav uspeh u Evropi.

Delovalo je kao da će bosanski klupski fudbal početi da napreduje kada su lige dva entiteta bile ujedninjene, ali ovo što se deilo u Zvorniku definitivno pokazuje da cirkus nije napustio grad.

Fudbalski klub Drina iz Zvornika objavila je na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici da je okončala saradnju sa svojim trenerom Vladicom Petrovićem, a on im se u komentaru zahvalio na obaveštenju.

Da stvar bude još gora, Drina ne igra u 5. regionalnoj ligi gde se ovakve stvari redovno događaju, već nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Foto: Facebook/FK Drina Zvornik Foto: Facebook/FK Drina Zvornik

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    4. oktobar 2015 | 12:01

    Zato i jeste smanjene lige ove godine,umjesto 16 igrace 12 klubova.Zeljeznicar,Siroki,Sarajevo,Velez,Borac,Sloboda,Zrinjski,Celik,Olimpik,i jos cetiri kluba koji su po kvalitetu ispod,kao i u svakoj ligi na svijetu.Premijer liga nije puno slabija od Jelen lige,vjerujte.U Sarajevo se ulaze vise para nego npr.u Vojvodinu.Mada realno niko u regionu ne moze se porediti sa Jelen ligom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA