Vučelić odgovorio treneru Spartaka: On je pobegao iz ludnice, u Kovinu još tragaju za njim!

Nastavlja se verbalni rat između Vučelića i Mojsilovića

  • 5

Ovih dana, tešek reči u srpskom fudbalu pljušte na sve strane. Za sada, u tome prednjače potpredsednik Partizana Milorad Vučelić i trener Spartaka Stevan Mojsilović.

Najpre su iz Partizana poručili da bi OFK Beograd i Spartak trebalo izbaciti iz lige, zatim je Mojsilović direktno upro prstom u Vučelića koji se oglasio dan kasnije.

- Nisam mnogo znao o Mojsiloviću, ali sam se raspitao. On je iz Kovina, sigurno je bio hospitalizovan u tamošnjoj mentalnoj ustanovi, ali očigledno je pobegao. Oni verovatno tragaju za njim. Nisu očekivali da je on trener u prvoj ligi, verovatno su ga tražili po autobuskim stanicama ili ispod mostova. Sada će ga lakše locirati i hospitalizovati ponovo - rekao je Vučelić za Alo i dodao:

Foto: Tannug/Dragan Stanković Foto: Tannug/Dragan Stanković

- Ne znam šta mu je to trebalo. Verovatno da bi se dodvorio Gajbi Simoviću, a možda je i malo više potegao iz neke gajbe.

Vučelić se dotakao i Zvezdana Terzića.

-  Spartak, OFK Beograd i Zvezdan Terzić čine jednu dobro organizovanu kriminalnu grupu. Imali smo neka saopštenja pre utakmice Partizana u Augzburgu, a sad imamo ovakve izjave trenera Spartaka. Jasno je svima da oni deluju sinhronizovano - rekao je Vučelić za Alo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peera

    4. oktobar 2015 | 15:53

    Strašno meni je žao partizana,tek što se otarasio velikog zla vujoševica,isplivao je još veći debil i ljubomorni pakosnik koji nije uspeo da uđe u Zvezdu pa se sad sveti! žalosno takvima nije mesto u sportu....

  • Kokta

    4. oktobar 2015 | 12:59

    Takva vrsta komunikacije Vucelicu je ostala u glavi iz vremena devedesetih dok je bio direktor RTS-a.

  • Pfc

    4. oktobar 2015 | 13:01

    Partizsn je institucija i ovakve izjave ne smeju da se daju. A posto si naseo vucelicu sada ces popasti. Nikada nisi cuo za izreku ne dozvoli budali da te spusti na svoj nivo jer ce tamo pobediti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA