Zvezdu je napustio zbog incidenta, a danas završava karijeru! (VIDEO)

Poslednji klub za koji je igrao bio je iranski Siah Jamegan, gde je bio nezadovoljan uslovima

  • 2

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore, Milan Jovanović, završio je profesionalnu karijeru i razmišlja da se posveti trenerskom poslu.

- Umorio sam se od tih silnih putovanja, obaveza i turbulencija, želim da se posvetim porodici da malo budem kod kuće - rekao je Jovanović za "Mozzart Sport".

Igrao je za 15 različitih klubova, među kojima su čačanski Borac, Železnik, Krajova, Kluž, Rapid, Crvena zvezda.

- Tokom moje karijere bilo je dobrih i loših stvari, ali generalno mogu biti zadovoljan. Sedam godina bio sam član reprezentacije Crne Gore, što mi je ulepšalo bavljenje fudbalom i donelo neka veća iskustva. Inače, igrao sam u šest različitih zemalja, naučio više jezika i kažem, generalno sam zadovoljan.

Poslednji klub za koji je igrao bio je iranski Siah Jamegan, gde je bio nezadovoljan uslovima, a inače popularni Mrva već poseduje trenersku A licencu.

- Razmišljam o trenerskom pozivu, o profi licenci, ali kuda će me život odvesti ostaje da se vidi. Sad ću malo da uživam u deci i porodici - zaključio je na kraju Mrva Jovanović.

Za Crvenu zvezdu je odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol, a klub je napustio u aprilu 2013. godine, nakon napada na policajca u beogradskoj kafani.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA