Skorcanitis ide iz Zvezde? Evo šta na to kažu njegovi saigrači! (FOTO)

Turski novinar uznemirio navijače Zvezde informacijom da teški centar ide iz kluba

  • 23

Brzom brzinom gradom je prostrujla vest da će centar Zvezde Sofoklis Skorcanitis uskoro raskinuti ugovor sa šampionom Srbije i ABA lige.

Tačnije, pometnju među navijačima crveno-belih izazvao je "tvit" turskog novinara koji je napisao da su mu "izvori" rekli da će grčki teški centar naputiti klub sa Malog Kalemegdana, uz dodatak da informacija nije "potvrđena".

>>> ZVEZDA DOBIJA VELIKO POJAČANJE: Iz NBA lige stiže bivši košarkaš Barselone (VIDEO)

KK Crvena zvezda koja ima običaj da se oglašava kada su ovakve stvari u pitanju, ovoga puta nije reagovao na taj način, jer je (verovatno) u pitanju trač, ali su zato igrači Zvezde imali šta da kažu na ovu "vest".

>>> Nehumana" Crvena zvezda deklasirala Tajfun!

Nedugo pošto je turski novinar ustalasao košarkašku javnost, na instagramu plejmejkera ekipe Gala Mekela pojavila se fotografija Izraelca u društvu saigrača, među kojima je i popularni Big Sofo, istina namrgođen za razliku od ostatka vesele družine koja se zaputila u Zagreb, na derbi 5. kola ABA lige protiv Cedevite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA