PETR ČEH: Srbija je oštećena protiv Albanije, zato niste na EP!

Golman Arsenala i reprezentacije Češke nahvalio srpski reprezentaciju

  • 8

Mišljenje skoro svih ljudi u Srbiji deli i golman fudbalske reprezentacije Češke Petr Čeh - Orlovi su oštećeni protiv Albanije.

U razgovoru sa srpskim medijima u Ostravi, gde domaćin od 20.30 minuta u petak dočekuje Srbiju, golman Arsenala govorio je o Branislavu Ivanoviću i situaciji koja je Orlove koštala neodlaska na EP.

>>> Dron prekinuo meč u Ekvadoru, svi se smeju golmanu koji ga je ''skinuo'' (FOTO) (VIDEO)

- Sa Banetom sam proveo nezaboravne trenutke u Čelsiju. Imamo blizak i prijateljski odnos. Naši sinovi treniraju zajedno, iako je moj mlađi od njegovog. Tu se uvek srdačno ispričamo. Rekao mi je da se oporavio od povrede i to me svakako ne raduje pred naš duel u Ostravi - rekao je Čeh, a prenosi Žurnal.

Na pitanje kakvo mišljenje imao o Srbiji, Čeh je rekao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Radi se o kvalitetnoj ekipi. Imaju fantastične igrače. Matića, Ivanovića, Kolarova, Mitrovića... Za mene je veliko iznenađenje što Srbija neće igrati u Francuskoj. Smatram da je Srbija oštećena protiv Albanije. To je bila glavna prekretnica, koja je Srbiji odredila dalju sudbinu.

Srbija bi trebalo da zaigra u, slobodno se već može reći standardnom sastavu, a jedina promena u odnosu na prethodni meč sa Portugalcima biće povratak kapitena Branislava Ivanovića, pa će se na klupu najverovatnije preseliti Stefan Mitrović.

Na teren će sastav: Stojković, Tomović, Ivanović, Duško Tošić, Kolarov, Matić, Milivojević, Zoran Tošić, Tadić, Ljajić, Mitrović. Kako je selektor najavio šansu u nastavku dobiće debitanti Aleksandar Katai i Marko Petković, najverovatnije i Filip Mladenović i još trojica igrača.

Utakmica između Češke i Srbije igra se od 20.30 sati na stadionu "Vitkovice arena" u Ostravi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CALE 57

    13. novembar 2015 | 13:20

    Svi nas hvale i svi nas redom deru.

  • miki

    13. novembar 2015 | 13:41

    pa po tvom razmisljanju srbija je ostecena i protiv danske,pa jermenije itd pa i da su dobili albaniju imali bi manje bodova od iste albanije....

  • Peda

    13. novembar 2015 | 11:09

    Pa dalije moguce da Tosic Dusko igra strasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA