Federer lako dobio Berdiha i pokupio dva pehara!

Treći reket sveta je za samo nešto više od sat vremena savladao Čeha

  • 3

Švajcarski teniser Rodžer Federer savladao je Tomaša Berdiha iz Češke 6:4, 6:2 u prvom kolu A grupe Završnog masters turnira u Londonu.

Treći reket sveta je za samo nešto više od sat vremena savladao Berdiha i povećao prednost u međusobnim duelima na 15:6.

Rodžer Federer je primio dve nagrade - jedanaesti put u karijeri mu je pripala ”Stefan Edberg” za fer i sportsko ponašanje, a po trinaesti put je osvojio nagradu ”Favorit navijača”.

Federer je, osim na startu meča kada je Berdih poveo sa 2:0 u gemovima, držao kontrolu u svojim rukama i jakim servisima protivniku nije dozvoljavao da unese neizvesnost.

Posebno je to bilo izraženo u drugom setu kada je Federer dominantnom igrom na početku stekao dva brejka i lako ih očuvao do kraja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U okviru iste grupe, Novak Ðoković je savladao Keija Nišikorija 6:1, 6:1. Za sada, organizatori nisu saopštili ko će se sastati u drugom kolu koji je na programu u utorak.

Ukupan nagradni fond Mastersa u Londonu iznosi 7.000.000 dolara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    16. novembar 2015 | 07:21

    Da mogu vec bi mu dali i pobjednicki pehar samo da ga ne dobije Novak.Toliko su isfrustirani pobjedama Djokovica da mi ih dodje zao,pa onda proradi nas inat,a sto bi ih zalila jwr kad god im se ukaze prilika zdusno navijaju protiv naseg Novaka!Zato Novace naprijed i pokazi ko je broj 1 !

  • Berane

    16. novembar 2015 | 07:30

    Dajte mu i pehar za najljepsu frizuru...

  • ronaldo

    16. novembar 2015 | 12:16

    Nedajtemu nista jer nije broj 1 napred nole!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA