Mala škola bodibildinga 2: Super vežbe za seksi guzu i noge! (VIDEO)

Osim standradnih vežbi poput čučnja, leg presa i iskoraka, ovoga puta šampion Srbije u bodibildingu i personalni trener Vladica Jovanović objašnjava dopunske vežbe za noge i guzu

  • 0

Višestruki šampion Srbije u bodibildingu, svetski prvak u bodi klasiku i vicešampion najjačeg evropskog takmičenja Arnold klasik, Vladica Jovanović, održao je zanimljiv seminar studentima Visoke škole za sport i rekreaciju pri DIF-u.

>>>Mala škola bodibildinga: Kako pravilno raditi vežbe za grudi! (VIDEO)

Jovanović je objašnjavao studentima i personalnim trenerima kako treba raditi i na šta treba obratiti pažnju tokom individualnih personalnih treninga.

>>>Srpski bodibilder izdominirao na Švarcenegerovom takmičenju! (FOTO)

>>>Bodibilding dominacija beogradskih takmičara u Srbiji! (FOTO)

Posle video klipa o pravilnim vežbama za razvoj grudi, ovoga puta Vladica je pričao o dopunskim vežbama za razvoj nogu i zadnjice pogotovo kod devojaka koje najviše insisitraju na ovim partijama tela.

Ovoga puta demonstrator je bila Dijana Đajić vicešampionka Srbije i Beograda u bikini fitnesu, kao i šampion Jagodina Kupa za 2015. godinu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte video u kome su prikazane dopunske vežbe na mašinama za zadnju i prednju ložu.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA