Fudbaleri Grafičara prepevali pesmu Delija i slavili jesenju titulu sa Zvezdinim trenerom (VIDEO)

Nisu izostali ni pivo i tompusi na fešti popularnih Grafosa posle pobede kojom su overili prvo mesto

  • 0

Fudbaleri Grafičara pravi su hit Zonske lige Beograda posle završene polusezone u kojoj su osvojili titulu jesenjeg prvaka.

Popularni Grafosi su overili prvo mesto u sredu u odloženoj utakmici poslednjeg 14. kola, kada su na svom terenu savladali Sremčicu sa 1:0, a posle toga je napravljena prava fešta.

Izabranici Nebojše Radišića su na zimsku pauzu otišli sa prvog mesta. Osvojili su 33 boda, jedan više od BSK Batajnice, koja je na drugom mestu, a dva u odnosu na Prvu iskru Barič, koja je treća.

>>> Kojeg fudbalera Zvezde je sačekala ova poruka u kafi? (FOTO)

>>> SRPSKO ČUDO OD DETETA: Tinejdžer radi 71 sklek na jednoj ruci za manje od minut! (VIDEO)

To je bio povod za slavlje fudbalera i stručnog štaba Grafičara posle pobede na svom stadionu. Sa njima je bio i kondicioni trener Crvene zvezde - Mihajlo Bata Radulović, koji takođe radi i sa Grafičarom oko kondicione spreme igrača, uz saglasnost šefa stručnog štaba crveno-belih Miodraga Božovića.

Jedan od članova Grafičara je i snimio slavlje, gde se mogla čuti i prerađena pesma Delija kojom slave titulu - ''Moj tim je prvak bio''.

Nije izstalo da se popije i poneko pivo, a Bata Radulović je i napravio šalu povodom pisanja pojedinih medija o pušenju Zvezdinih igrača na svadbi golmana Supića, pa je tokom snimka u ustima držao ugašeni tompus.

Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA