Iako je suspendovan, Lalatović će voditi Vojvodinu sa klupe!

Mladi stručnjak se poziva na to da nijedan zvaničan dopis nije stigao u Novi Sad

  • 0

Iako su ga pre nekoliko dana suspendovali na tri meseca, trener Vojvodine Nenad Lalatović predvodiće svoj tim protiv lučanske Mladosti.

Mladog stručnjaka ''rebnula'' je Disciplinska komisija FSS zbog neadekvatnog ponašanja na meču Radnički Niš - Borac, ali zvanični dopis nije stigao u Novi Sad.

>>> Vojvodina bez trenera! Lalatović: Očigledno da nekom smetam!

- Dokle god se ne uruči rešenje, nijedna odluka nije zvanična i ja imam pravo da vodim svoj tim sa klupe, pa sutra će sigurno biti tako - rekao je Lalatović i najavio meč koji je na programu u subotu:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U goste nam dolazi jedan jako nezgodan protivnik. Statistika kaže da su od 24 boda, koliko su osvojili do sada, čak 15 osvojili na gostujućim terenima, što samo pokazuje koliko opasni mogu da budu. Imaju fenomenalnu polukontru i kontru, u kojoj dominiraju dvojica njihovih jako brzih bočnih igrača.

- Na Karađorđu se sigurno nikada nećemo braniti, jer nama bod kod kuće nikad nije dobar rezultat. S druge strane, remi bi možda bio dobar ishod za Mladost, pa ćemo zato morati da igramo vrlo agresivno i napadački od samog početka utakmice.

Trener Vojvodine naglasio je i na koje igrače neće moći da računa za subotnji meč.

- Mrdaković je povređen i dalje, a tu su i duže povređeni Pekarić i Ćurko. Ožegović ima kartone, pa ni on neće moći da igra. Svi ostali su spremni - kaže Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA