DRULOVIĆEV RAZGOVOR SA IGRAČIMA: Malo smo slavili, sad idemo dalje!

Na konferenciji za novinare pred utakmicu u Subotici protiv Spartaka Ljubnko Drulović je istakao da se oseća umor u njegovo ekipi, ali da će on pružiti maksimum

  • 0

Nakon pobede nad AZ Alkmarom (2:1) ekipu Partizana očekuje utakmica protiv Spartaka u Subotici. Trener crno-belih Ljubinko Drulović rekao je da što pre treba da se zaboravi utakmica u Holandiji, ali da se ista partija mora ponoviti protiv Subotičana.

>>> Drulović: Vratilo nam se za sve malere!

- Razgovarao sam sa igračima i rekao sam im da moraju što pre da zaboravimo utakmicu sa Alkmarom. Malo smo slavili, ali počeli smo odmah posle toga da se pripremamo za utakmicu u Superligi. Spartak je promenio trenera i očekujemo da bude jako motivisan. Protiv nas svi žele da se pokažu - rekao je Ljubinko Drulović.

Pobeda u Ligi Evrope dala je ekipi krila, ali strateg crno-belih još nije odlučio da li će neko odmarati na sutrašnjoj utakmici.

- Oseća se i kroz trening i kroz utakmicu radost u našoj igri koja je potrebna. Prisutna je velika pozitivna energija, i tada se znatno lakše dolazi do trijumfa. Možda ću odmarati neke igrače, ali to ću tek znati posle poslednjeg treninga pred utakmicu.

Po Druloviću iza ekipe Partizana je težak period, ali veruje da je ekipa konačno ušla u dobar ritam, koji se nada da će održati do kraja prvog dela prvenstva.

- Težak period je iza nas, ali ušli smo u dobar ritam. Vratilo se zadovoljstvo i želimo da na najbolji način završimo ovaj deo sezone. Jedva smo čekali pauzu. Bili smo premoreni,a igrači su bez dana odmora. Pauza nam je poslužila da se osvežimo, da dobro treniramo pa sada delujemo dosta bolje. Moramo maksimalno odgovorno da igramo do kraja prvog dela sezone - zaključio je Ljubinko Drulović.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Spartaka i Partizana na programu je sutra od 13.00 časova na gradskom stadionu u Subotici.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA