Da li je ovo najpametniji sportista u istoriji? Fudbaler Arsenala pronašao zamenu za naftu!

Vengerov učenik na korak od velikog otkrića

  • 0

Igrač Arsenala Metju Flamini, pokazao je da postoje fudbaleri koji razmišljaju o životu posle zelene travnate površine.

>>>VRH FORA! Niko na svetu nije uspeo da pogodi o kom igraču se radi. Možete li vi? (FOTO)

I ne samo to, ovaj sportista mogao bi da uđe u istoriju zbog svog alternativnog posla.

Naime, defanzivni vezni londonskog kluba započeo je pre sedam godina privatni biznis sa ciljem da se pronađe zamena za naftu.

Nafta

GF Biomehanikals je kompanija koja obuhvata skoro 400 zaposlenih lica, a svoje tržište proširila je u Italiji, Nemačkoj, Rusiji, Francuskoj i Egiptu.

>>>Telegraf u kafani sa sportskim direktorom Zvezde: Upoznajte čoveka zbog kog je Grof ostao na Marakani, a crveno-beli dominiraju na terenu!

Dosta ulaganja i teškog rada posle nekoliko godina donelo je rešenje u vidu Levulinic acid, supstance koja bi trebalo da zameni naftu.

Da bi stvar bila još interesantnija, francuski fudbaler uspeo je da ostane u tajnosti i sakrije svoj posao od igrača Arsenala, trenera Arsena Vengera, pa čak i od svoje porodice:

- Saigrači iz Arsenala će saznati kada pročitaju novine, a svoj posao nisam otkrio ni menadžeru Vengeru. Niko, zaista, dosad nije znao ništa o tome. Svom partneru sam pustio da bude javno aktivan, ja sam po potrebi delovao iz pozadine. - rekao je Flamini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA