DRULOVIĆ: Odbrana je bila ključ uspeha u Subotici!

Trener crno-belih se nada da će njegova ekipa u nastavku biti još bolja

  • 7

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović, posle pobede nad Spartakom (1:0) u Super ligi, pohvalio je igru svog tima u odbrani.

- U poslednje vreme dosta smo radili na odbrani jer smo primali mnogo golova, što ne sme da se dešava Partizanu. Sveli smo na greške na minumum i bili koncentrisani svih 90 minuta. Spartak je uspeo samo u poslednjem sekundu da nam zapreti. Ostvarili smo važnu pobedu, znali smo da će biti teško, posebno nakon utakmice u Ligi Evrope - rekao je Drulović posle meča.

>>> KAKVA BOMBA! Živković pocepao mrežu Spartaka! (VIDEO)

Partizan je slavio golom Andrije Živkovića u 50. minutu iz slobodnog udarca, a Drulović smatra da je njegov tim zasluženo došao do trijumfa.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Spartak je bio maksimalno motivisan, ali smo mi imali bolje šanse i zasluženo došli do tri boda. Zadovoljan sam kako moji igrači rade i verujem da će u nastavku sezone biti još bolji.

Trener Spartaka Andrej Černišov rekao je da nije zadovoljan izdanjem njegove ekipe u fazi napada.

- U odbrani je sve bilo dobro, ali u napadu je bilo potrebno više individalnog kvaliteta, majstorstva, a toga trenutno nema. Ono što mogu da kažem da je danas igrao jedan od favorita prvenstva protiv poslednje ekipe u ligi, ali tako nije izgledalo na terenu. Moji igrači su se borili - rekao je ruski stručnjak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA