Ðoković doneo odluku koja će oduševiti Srbiju!

Iako se meča Dejvis kupa igra mesec dana posle prvog Gren Slema sezone u Australiji, najbolji teniser sveta planira da igra za Srbiju u prvom kolu protiv Kazahstana

  • 3

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, ukoliko sve bude prema planu, predvodiće reprezentaciju Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa protiv Kazahstana.

KAKAV RAJ: Gde se to Đoković odmara posle naporne sezone? (FOTO)

Novak je najveći hvalospev dobio od seksi teniserke (FOTO)

Na zvaničnom sajtu srpskog tenisera objavljen je raspored turnira na kojima će učestvovati početkom naredne godine, a sezonu kreće iz Dohe 4. januara.

Posle Dohe braniće titulu na Australijan openu (18. - 31. januar), nakon čega 22. februara putuje u Dubai.

Mečevi protiv Kazahstana na programu su od 4. do 6. marta 2016. godine, a domaćin će najverovatnije biti Beograd.

Obično je Nole propuštao prvo kolo zbog umora, ali je ovoga puta odlučio da bude uz ekipu od starta.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailovic

    1. decembar 2015 | 08:48

    Ako hoces biti najbolji teniser moras osvajati najjace turnire: 4 gren slema(po2000bodova), 9 mastersa(po 1000 bodova) i zavrsni masters kup(1500 bod). To se broji kod tenisera a Dejvis kup gotovo se i ne spominje. Marej je za titulu u Dejvis kupu dobio oko 2o70 bodova, to vam sve govori. Dobro, to ljudi gledaju, igra za Srbiju ali i povreda zbog prevelikog napora udalji tenisera duze vreme od terena i ugrozi mu karijeru, ima nazalost i previse primjera. Nole najvise cini za Srbe i Srbiju svojim pobjedama u singlu na najvecim turnirima i svojim ponasanjem. Odricanjem, spartanskim zivotom donosi mu ovo sto radi u tenisu...

  • Mihailovic

    30. novembar 2015 | 17:51

    Ne veseli me jer me je strah da se nebi povredio zbog ionako naporne sezone i bez Dejvis kupa koji su ionako vec osvojili. To su preteski mecevi u tri dobivena seta koji iscrpljuju igraca narocito Novaka koji sve turnire igra do kraja(finala) i ima manje vremana za oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA