Savić hvali Crnogorce: Sastaju se iste škole vaterpola

Interesovanje za ovaj meč je ogromno, a u prodaju je pušteno samo 600 karata

  • 0

Vaterpoliste reprezentacije Srbije 1. decembra očekuje derbi utakmica protiv reprezentacije Crne Gore. Ovo će biti prva zvanična utakmica našeg tima u Crnoj Gori.

>>> Prepun SPENS video pobedu vaterpolista Srbije!

Selektor Dejan Savić očekuje tešku utakmicu, pogotovo ako se uzme u obzir da se sastaju reprezentacije koje krasi ista škola vaterpola.

- Skup velikih igrača u svetu vaterpola. Novi selektor, ogroman motiv... Sastaju se iste škole vaterpola. Mi možda nismo utrenirani koliko bismo voleli, ali su nam 14 igrača u inostranim klubovima. Srećom, odlicno se poznajemo i moći ćemo da odigramo i na svežinu - rekao je Dejan Savić i dodao da bi voleo da se obe reprezentacije nađu na završnom turniru Svetske lige.

Kapiten tima Živko Gocić takođe je izjavio da očekuje težak meč.

- Očekujem pravu mušku utakmicu protiv odlične ekipe. Nismo kompletni ni jedni, ni drugi. Znam da žele pobedu pred svojom publikom koja bi ih približila finalnom turniru, ali i mi razmišljamo o pobedi. Neće tu biti nekih iznenadjenja, sve se zna. Neizvesno do kraja.

Naša reprezentacija ovu utakmicu dočekuje oslabljena, jer se centar nacionalne selekcije Slobodan Nikić prehladio. Umesto njega u tim je pozvan centar Radničkog Nebojša Toholj.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana u Budvi sa početkom u 18.00 časova. Reprezentacija Srbije nalazi se na prvom mestu B grupe sa dve pobede.

(Beta/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA