Počeo je u Zvezdi, trenirao i kod Murinja - sad je na probi u Partizanu!

Srbin rođen u Švajcarskoj pokušaće da se izbori za ugovor kod Ljubinka Drulovića

  • 9

Partizan je započeo operaciju "pojačanja" koja su, naročito posle povrede Balažica i neubedljivih igara Brazilca Fabrisija, najviše potrebna crno-belima na poziciji u centralnom delu odbrane.

Za tu osetljivu poziciju, ako se pokaže tokom probe, ubuduće bi mogao da konkuriše Jevrem Kosnić, 22-godišnji Srbin rođen u Švajcarskoj, kome je istekao ugovor sa italijanskim Palermom.

On će u narednom periodu pokušati da se nametne Ljubinku Druloviću na treninzima aktuelnog prvaka Srbije.

- U dogovoru sa ljudima iz kluba, pre svega iz struke, odlučili smo da Jevremu pružimo šansu. Želimo da ga vidimo na delu. S obzirom da je tek stigao ne bih da prenagljujem u zaključcima, svakako ćemo imati vremena da ga ocenimo - rekao je MOZZART Sportu Ivica Iliev.

Kosnić je počeo da igra fudbal u Zvezdi, ali je napustio Ljutice Bogdana u vreme kada je klub vodio Vladan Lukić, zbog neisplaćenih stipendija. Obreo se u slavnom Interu, kod Murinja, posle toga, ali su "neroazuri" bili prevelik zalogaj za njega, kao i Palermo koji ga je slao na pozajmice u Pizu i Honved.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 227

    30. novembar 2015 | 22:19

    U Pizi je igrao fenomenalno,kaže mi prijatelj koji živi u Italiji,i da bi Partizan trebao bez razmisljanja da ga uzme.Fizicki jak,brz,dobro izvodi slobodne udarce,neprelazan u odbrani i uporan.....Dobro pojačanje ?

  • rumljan

    30. novembar 2015 | 23:10

    Zar nije danas doveden vec novi komadant odbrane Stiven Sigal??

  • Pep

    30. novembar 2015 | 23:19

    Sad ne bi smelo da bude greske kao letos sa Fabriciom.Nesto mi govori da je ovo dobro pojacanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA