PARTIZANOV FUDBALER TVRDI: Bruka je šta su dvojica igrača Vojvodine govorili Saletu Iliću!

- Neka ih je stid što nemaju poštovanja - kategoričan je vezista crno-belih

  • 58
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Partizan je odigrao meč pun tenzija i čarki u Humskoj u subotu protiv Vojvodine, koja je slavila rezultatom 2:0.

Tokom utakmica je bilo primetno da su verbalni okršaji bili učestali više nego što je, da kažemo, normalno u jednom sportskom okršaju.

>>> TENZIJE U HUMSKOJ: Saša Ilić ''očitao bukvicu'' fudbaleru Vojvodine na poluvremenu (VIDEO)

Prema rečima Nikole Ninkovića, ponašanje dvojica igrača Vojvodine bilo je sramotno. Nakon što je mladi igrač crno-belih istakao u izjavi za "Sport" da poštuje trenera Nenada Lalatovića "iako je dete večitog rivala", dodao je da ne može da ne pomene neke druge stvari koje igračima Voše "ne idu na čast".

- Čarke treba da postoje, to je deo sporta, način da se rival izbaci iz balansa. Ali, to što su pojedinci govorili Saši Iliću, koji ima 40 godina i koji je legenda srpskog fudbala i Partizana, bruka je. Treba da ih bude sramota, i imenovaću ih: to su Danilo Sekulić (koji se na početku meča "zakačio" i sa Božinovim, i dobio crveni karton u 83. minutu, prim.aut) i Novica Maksimović. Neka ih je stid što nemaju poštovanja. Uredu je da se "kače" sa nama mlađima, mi smo i uzvraćali. Međutim, takve uvrede na račun Ilića, kog poštuju svi u ligi, to je ispod svakog nivoa - rekao je Ninković navedenom listu.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Vezista, koji je promašio penal na meču, naglasio je da nije samoinicijativno uzeo loptu i stavio na belu tačku, već da je to bio dogovor sa stručnim štabom, i da je i pored toga ponudio Iliću da šutira, koji ga je ipak ohrabrio da on to uradi.

>>> UKLETI GOL KOD JUGA: Pet različitih izvođača penala za Partizan, ali je ishod isti! (VIDEO)

- Kamo sreće da ga nisam ni izvodio. Oka nisam sklopio, niti mogu da se smirim - iskreno će Ninković.

PFC1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Struka

    7. decembar 2015 | 02:20

    Svaka čast saletu na karijeri u fudbalu i sta je sce ucinio za partizan. Al on je mnogo prljav sto se tice igranja fudbala u basoj ligi. Voli da udara ispod na kvarno a posle kaže sve je to fudbal. A koliko puta samo na utakmici mozemo da procitamo sa usana kako psuje majku i sve ostalo. On ocekuje da ga gledaju kao boga i da mu se sklanjaju a da pri tome on ne pokazuje poštovanje prema drugim igračima a trazi to isto zauzvrat. Naisao je na barabu koja mu nece pricutati i odma se digla frka

  • boki

    7. decembar 2015 | 08:38

    Kako to da je Sasa Ilic ucesnik svake carke bez obzira protiv koga Partizan igra? Uostalom sto se kaci kad ne zna da leti, neka ih tuzi uciteljici samo se nadam da nece da place.

  • SASA

    7. decembar 2015 | 07:50

    PO CEMU JE ON LEGENDA SRPSKOG FUDBALA?STA JE ON DAO SRPSKOM FUDBALU?DA NIJE vaseg malog kluba GDE BI ON IGRAO?HA,HA,HAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA