Hrvat sprema Federera da sruši Novaka!

Švajcarac je na svom profilu na Fejsbuku objavio senzacionalnu vest

  • 30

Rodžer Federer je na svom profilu na Fejsbuku objavio senzacionalnu vest. Prekinuta je saradnja sa Štefanom Edbergom, a njegov novi trener biće Ivan Ljubičić.

- Nakon dve vrlo uspešne godine, želio bih zahvaliti Stefanu Edbergu, mom idolu iz djetinjstva, koji je pristao biti dio mog tima. Bilo je to ispunjenje sna. Iako je trebao biti samo 2014., pristao je da ostane ovu godinu, što zaista cenim. Naučio me mnogo i njegov uticaj na moju igru ostaje. Uvek će biti dio mog tima - napisao je Švajcarac, a potom i otkrio kakve će promene uvesti u svoj stručni štab

Severin Luti, koji radi sa mnom od 2008., nastavi će biti moj trener, a pridružiće mu se Ivan Ljubičić. Daniel Troksler, moj fizioterapeut i Pjer Paganini, moj fitnes trener, ostaju deo mog tima - napisao je Federer na Fejsbuku.

Da li će dolazak Ljubičića u stručni štab Federera pomoći Švajcarcu da zaustavi dominaciju Novaka Đokovića? Ljubičić i Đoković su veliki prijatelji privatno, što obojica ističu u intervjuima i izjavama, a i svojevremeno su zajedno trenirali kod istog trenera, još kada je Đoković bio na početku karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    9. decembar 2015 | 10:24

    Federeru, znaš onu: "Što je babi milo, to joj se i snilo". Sanjaj slobodno i dalje.

  • zagondzija

    9. decembar 2015 | 10:45

    ma nek dovede i kolindu nece mu pomoci Nole je kralj belog sporta

  • Savetnik

    9. decembar 2015 | 11:55

    Uzmi Djokovica da te trenira,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA