Drulović tvrdi da ostaje, ali se pojavila vest da je već bivši trener Partizana!

Da li je Drulović dobio otkaz posle meča sa Nemcima?

  • 16

Ljubinko Drulović se nije pojavio na konferenciji za medije, posle poraza Partizana od Augzburga, što je podgrejalo sumnje da će dobiti otkaz.

Kasnije se saznalo da je imao hitan razgovor sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, nakon kog je dao izjavu za medije.

>>> Besni navijači Partizana razbili vrata na stadionu u Humskoj! (FOTO)

- Nismo razgovarali o mom statusu, već kako da podignemo ekipu u poslednja dva kola. Imam ugovor do kraja sezone i ostajem - rekao je Drulović, dok je Iliev istakao da su ''glave vruće i da će biti vremena za analizu.''

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Međutim, tokom noći se prenela i informacija da je Drulović već bivši trener Partizana. Ovo je javio Sportski žurnal koji je tvrdi i da uprava kluba nije podnela ostavke.

>>> OSTAVKA UPRAVE PARTIZANA? Grobari tražili odlazak na sastanku!

- Ostavka? ne još - rekao je potpredsednik Partizana Milorad Vučelić za ovaj list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan Mb

    11. decembar 2015 | 09:14

    OSTAVKA obavezno! On je trener za drugu ligu!!!!

  • P.F.C

    11. decembar 2015 | 10:49

    Ljudi nema shta ovde sa se prica, nikakva novost... Nash fudbal je jedna obicna nula, zashto bi i nash Partizan bio bolji... Problemi traju vec decenijama unazad, uprave se menjaju ali svaka radi na isti nacin: Cim se pojavi neki klinac koji neshto vredi brze bolje ga prodaju za neku sicu nekoj agenciji i josh pricaju bajke kako to tako mora i da ce sutra biti bolje, smenjuju trenere kao carape da pokriju sebe ili da ovi ne otvore usta ((slucaj Stanoje) jedan od retkih koji je neshto vredeo u zadnje vreme) Igraci koji dolaze su ili vec potroshena roba ili roba sumnjivog kvaliteta (najceshce nikakvog) .... Da ne ka..m vishe tako ce biti i u buduce malo bolje ili gore ali to je taj nivo u svakom slucaju dok se ne privatizuje klub i udje neko sa parama, sponzorima i pocne da stvara profit za sebe a do tad dzaba nama da se sikiramo, cupamo kosu sa glave (kao ja sinoc od 50tog minuta)

  • Dusan

    11. decembar 2015 | 12:05

    Nzm sta treba da razgovara ,on ako je malo normalan on bi podneo sam ostavku, jer je meni nejasno da trener ne moze da spremi ekipu da na UTAKMICI NE PRIMI TRI GOLA, pa sa barselonom da ogramo ne bi smeli da primimo tri golaa ne ovaj mrtvi augzburg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA