Mekgregor pred suspenzijom od šest meseci!

UFC šampion pred mogućim problemom nakon rekordnog nokauta od 13 sekundi

  • 6

Konor Mekgregor je možda pobedio Žozea Alda za 13 sekundi i rekordnim MMA nokautom postao novi UFC šampion u pero-lakoj kategoriji, ali se sada suočava sa mogućom suspenzijom nakon lekarskih pregleda.

>>> UPOZNAJTE KONORA MEKGREGORA: Imao je samo 200 dolara, a sada brutalno bije i brutalno živi (FOTO)

>>> (VIDEO) BORBA GODINE TRAJALA 13 SEKUNDI: Pogledajte kako je Mekgregor patosirao Alda!

Otkriveno je da bi Irac mogao da bude suspendovan narednih šest meseci zbog mogućeg oštećenja zgloba leve ruke, kojim je zadao Aldu udarac kojim ga je poslao na pod.

UFC lekarska komisija zahteva dodatni pregled rentgenskim snimkom, a ukoliko se sumje potvrde Mekgregoru bi bilo zabranjeno da se bori do 12 juna.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

>>> NAJPOTRESNIJI SNIMAK BORBE GODINE: Aldo plače kao kiša, 15 minuta ne mogu da ga smire! (VIDEO)

Zanimljivo je da Aldo, koji je pretrpeo nokaut ima manju zabranu u odnosu na Mekgregora, kome je zabranjen svaki kontakt do 27. januara, dok u ringu ne sme da bude pre 11 februara.

I drugi šampion sa UFC-a 194, Luk Rokhold, koji je brutalno prebio Krisa Vajdmana, mora na dodatne preglede leve noge i kolena, a ako ne dobije dozvolu doktora, neće moći u ring do 12. juna, kao i Mekgregor.

Vajdman takođe ne sme da se takmiči do 12. juna ukoliko doktori ne dozvole suprotno posle pregleda oba stopala njegovih nogu.

Pogledajte i kako je izgledala borba Mekgregora i Alda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA