Već se zna s kim će Zvezda igrati ako izgubi od Bajerna

Crveno-beli će u slučaju neuspeha protiv Bavaraca takmičenje u Evropi nastaviti u Evrokupu

  • 28

Pred Crvenom zvezdom je utakmica godine protiv Bajerna iz Minhena, u kojoj će se odlučiti ko će se plasirati u TOP 16 Evrolige. Meč je na programu u petak od 19 časova u hali Pionir, a poraženi će nastaviti takmičenje u Evropi, ali u slabijem rangu - Evrokupu.

>>> Kako navijači Zvezde mogu da dođu do karte za meč protiv Bajerna?

Već je i poznato sa kim bi crveno-beli mogli da se sastanu u grupi u okviru druge runde Evrokupa, gde će se naći 32 ekipe.

Ako Zvezda izgubi biće peta u grupi A, a u tom slučaju će u Evrokupu biti smeštena u grupu G, gde su mesto već obezbedili Ulm, Bilbao i Banvit.

Protiv Bilbaa je Zvezda već igrala pre nekoliko sezona, a takođe i protiv Ulma, koji ih je i izbacio iz ovog takmičenja 2013. godine.

Banvit je takođe dolazio u Beograd skorije, ali je igrao protiv Partizana, takođe u Evrokupu.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • psiholog

    17. decembar 2015 | 11:29

    zivi baksuzi,pa sto ne napisaste sa kim bajern igra vec bas zvezda u primeru fujjj

  • Филип

    17. decembar 2015 | 11:32

    Све су то угледне и квалитетне европске екипе за ниво Еврокупа, а нарочито Билбао и Банвит, док Улм има најбољег играча прве фазе. Ипак, судећи по оваквим евролигашким резултатима Звезде сигурно је да је Звезда фаворит и да свих 6 победа у групи не би било изненађење. Зато ће Звезда играти топ 16 Евролиге ;)!

  • Marko

    17. decembar 2015 | 11:06

    Bolje da ste napisali da se zna sa kim ce Bajern igrati u Evro kupu,ta zelja grobara u redakciji Telegrafa nece biti ispunjena,jer mi prolazimo Bajern,i time nudimo vama grobarima Evroligasko prolece na tv.ekranima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA