Kad neće Ivanić hoće Sejduba! Partizan doveo još jednog stranca! (VIDEO)

Reprezentativac Gvineje Bisao Sejdubu Suma novi je igrač Partizana

  • 34

Fudbalski klub Partizan nastavlja sa dovođenjem pojačanja za nastavak sezone u Superligi, prenosi beogradski "Sport"

>>> Direktorka Partizana podnela ostavku

Posle "Dominatora" Sedrika Gouge u Humsku stiže još jedna igrač sa afričkog kontinenta. U pitanju je Sejduba Suma(24) iz Gvineje Bisao, koji je polusezonu proveo u Slovanu.

On bi trebalo da bude pojačanje umesto Mirka Ivanića koji nije želeo da dođe u Partizan.

>>> Dominator je stigao! Partizan predstavio novo pojačanje! (VIDEO)

Sportski direktor Ivica Ilijev i direktor Miloš Vazura boravili su u Bratislavi gde su dogovorili transfer ovog fudbalera u Partizan.

Brzonogi Suma je bio kreator igre Slovana sve do ove jeseni, kada je otišao u kuvajtsku Kaciju, gde je na 14 utakmica postigao šest golova. On inače igra na poziciji centralnog veznog igrača ili polušpica

S obzirom na to da Sejdubi Sumi u junu ističe ugovor sa Slovacima, obeštećenje ne bi trebalo da bude nepremostiva prepreka za crno-bele.

Opširnije pročitajte u Sportu

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobarRUSSIA

    20. januar 2016 | 00:43

    Dobro dosao!!!

  • gringo

    20. januar 2016 | 12:49

    E pa mladi cigosi dok je miljanic bio predsednik fsj kad ste vi imali najvise uspeha a sad isti pljujete po toj jugoslaviji.. U proseku svake druge godine osvajali ste titule, a kad niste vi onda su se menjali partizan, hajduk, dinamo... Dakle zvezda, pa partizan, pa opet zvezda pa hajduk, pa zvezda pa dinamo, pa ako kojim slucajem uzme partizan prije zvezde a ona je trebala te godine, onda zvezda za kaznu uzima titulu 2,3 godine za redom.. Imali ste svoje sudije, novinare, udbu, dovodili ste koga ste hteli, imali ste para kolko ste hteli... Najbolje ste ziveli u sfrj i opet kukate... I sad napokon kad je srbija sama i svoja drzava i kad nema vise miljanica, vi ste najveci srbi, veci i od njegosa, nemate rezultate, u dugovima ko zna kolikim, ne priznajete nista tudje a i dalje imate svoje ljude u vrhu vlasti... Samo sto vas sad vode kriminalci... I naravno jedino sto vam ostaje je da obmanjujete narod laznim informacijama, kako samo vi to umete jer ste ostali i dan danas neprikosnoveni u tome... Partizan zivi i zivece vecno, mi se ne stidimo nase istorije, ne menjamo je i ne bezimo od nje.. Sportski klub, ma koji da je u pitanju ako zeli da je veliki ne treba samo da je nacionalni tj drzavni, vec evropski/svetski, medjunarodni, globalnih razmera... U kome je svaki navijac dobrodosao, pa bio on taman iz singapura..

  • Sergej

    20. januar 2016 | 08:04

    Sta ce nam Ivanic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA