ANJELI DIŽE PRAŠINU: Osvojili smo 30. skudeto, spremamo iznenađenje svima

Za narednu sezonu se spremaju dresovi sa tri zvezdice iako je Juventus u nedelju osvojio 28. titulu

  • 0

Predsednik novog šampiona Italije Juventusa, Andrea Anjeli, izjavio je da je što se njega tiče osvojen 30. skudeto i da će navijači na dresovima za narednu sezonu imati lepo iznenađenje.

- Ovaj trijumf je nagrada za kvalitetni dvogodišnji rad celog tima na čelu sa trenerom Konteom i sportskim direktorom Marotom. Svi znamo koja nam je ovo titula po redu i mogu da kažem da će navijači na dresovima za narednu sezonu imati lepo iznenađenje - izjavio je Anjeli.

Juventus je sinoć pobedom protiv Kaljarija 2:0, uz poraz Milana u gradskom derbiju od Intera 4:2 osigurao titulu, zvanično 28, ali prema navijačima 30, jer su klubu aferi "Kalčopoli" oduzeti trofeji osvojeni 2005. i 2006. godine.

Navijači su veliki uspeh proslavili noseći transparente sa brojem 30, a Uprava najavljuje stavljanje treće zvezdice iznad grba.

Iz Italijanske fudbalske federacije još se nisu oglašavali na ovu temu, ali je izvesno da će se oko "treće zvezdice" podići mnogo prašine.

(tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA