Zvezda u Ligi šampiona? Kladionice kažu NE i kvotom su baš ponizile crveno-bele!

Da li vredi uplaćivati nešto pola godine ranije?

  • 58

Svi u i oko Crvene zvezde veruju da je predstojeće leto ono tokom kojeg će se prvi put u istoriji kluba zaigrati Liga šampiona. Optimizam Terzića i ostalih čelnika lidera Super lige jeste u velikoj bodovnoj prednosti na tabeli Super lige, što omogućava treneru Božoviću i igračima specifičnu polusezonu u kojoj će već početi psihička priprema za ono što sledi tokom evropskih kvalifikacija.

Drugi plus su pojačanja, odnosno kompaktnost ekipe koja se iz meseca u mesec sve više definiše i sprema za najveće izazove.

Ipak, optimizam u Beogradu, kod kladionica i onih koji prave bukmejkerske kvote ne postoji. Zvezdi se ne daju prevelike šanse. Ni za Ligu šampiona, ali ni za grupnu fazu Lige Evrope.

- Odigraću na Zvezdu, ne zanima me šta misle ovi. Što mi daju veću kvotu, ja ću da odigram - rekao nam je anonimni beogradski kladioničar kada smo ga upitali da li je sada vreme da se odigra na Zvezdu u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, s obzirom da je ostalo pola godine do tih mečeva i da se ne zna koji će rivali biti.

Zaista, ako ste pasionirani ljubitelj igara na "duže", da sad odigrate, pa čekate tiket, kvote će vam se dopasti ili će vas razočarati.

Da Zvezda ne ulazi u grupe Lige šampiona (što je po Zvezdanu Terziću od krucijalnog značaja za Zvezdin finansijski opstanak) kladionice nude mizernu kvotu 1,05, što vam praktično ne donosi nikakvu zaradu. Ako uđe, a vi to prognozirate, novac će vam se množiti čak 7,5 puta.

LIGA ŠAMPIONA (GRUPNA FAZA)

Zvezda DA 7,50

Zvezda NE 1,05

LIGA EVROPE (GRUPNA FAZA)

Zvezda DA 2,55

Zvezda NE 1,37

Dakle, kod Lige Evrope situacija je malo drugačija, to jest Zvezdi daju više šanse da se plasira u grupu drugog po kvalitetu takmičenja iako je i dalje po "listama i specijalima" veća šansa da se crveno-beli ne nađu ni u toj grupnoj fazi.

Nema sumnje, kako vreme bude odmicalo, kvote će se menjati. Činjenica je da Zvezda nema dobru startnu poziciju kod kladionica. Domaćih, ali i svetskih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    1. februar 2016 | 13:55

    Nema u evropi namestanja

  • Scepan Scekic

    1. februar 2016 | 13:25

    Naravno "VELIKO NE"...

  • 24

    1. februar 2016 | 15:53

    Au pa ovi partizanovci kako vide da piše Zvezda odmah moraju da pokažu svoje kompleksaške sposobnosti.. Ljigavci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA