Koje tri legende Partizana je Saša Ilić imao na posterima kao klinac? (VIDEO)

Kapiten crno-belih ističe da je bitno da deca imaj idole u vidu fudbalera, bilo da su to fudbaleri Partizana ili Crvene zvezde

  • 15

Kapiten i legenda Partizana Saša Ilić govorio je za klupsku televiziju o svojim idolima. Povod je bilo klupsko fotografisanje igrača crno-belih za jedan časopos u kome će se naći i veliki poster fudbalera.

Ilić je otkrio da je kao klinac i sam lepio postere legendarnih fudbalera. Njegovu sobu krasile su fotografije tri Partizanove ikone, od kojih je svaka obeležila jednu epohu.

>>> Saša Ilić o Manceu: Ovi današnji klinci ništa ne rade kao Dragan!

>>> TRI DECENIJE GA NEMA! Grobari i danas govore: On nikad nije ni otišao! (VIDEO)

Foto: MNpress/T.Mihajlovic Dragan Mance, Foto: MNpress/T.Mihajlovic

- Mislim da je u jednom trenutku Dragan Mance, koji je tragično nastradao kada sam ja imao 8-9 godina. Posle toga su izlazili njegovi posteri, pa sam imao njegov poster u sobi. Kasnije Predrag Mijatović i Dragan Ćirić.

Foto: MNPress/T.Mihajlović Predrag Mijatović iz vremena kad je igrao za Partizan, Foto: MNPress/T.Mihajlović

Lider crno-belih je istakao da je skupljao i albume sa sličicama za jedno Evropsko i jedno Svetsko prvenstvo u fudbalu.

- Pamtim čuvena Evropska i Svetska prvenstva, skupljao sam album za Mundijal u Meksiku 1986. godine, trebalo mi je relativno dugo vremena da sakupim sve sličice, gde je bio čuveni Maradona. Dve godine kasnije skupljao sam i album za EP, kada je Holandija bila prvak.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Dragan Ćirić na promociji prilikom postavljanja na mesto sportskog direktora Partizana, Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Prija kad je to učinjeno od strane dece i kad su ona oduševljena. Sećam se kad sam bio u mlađim kategorijama i kada pored mene prolaze igrači iz prvog tima koji su meni bili idoli tipa Peđe Mijatovića, Dragana Ćirića, kasnije Plavog Stevanovića, da nekoga ne zaboravim.

- Lepo je kada se deca bave sportom i imaju nekod idola u liku igrača Partizana ili Crvene zvezde - rekao je Saša Ilić, a pominjanjem i igrača večitog rivala kao pozitivnog primera za decu, još jednom je pokazao zašto važi za velikog sportmena i čoveka koga poštuju i navijači Zvezde.

Video intervjua Saše Ilića pogledajte na 9:50 u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ateisti satanisti komunisti svi su ISTI

    17. mart 2016 | 18:13

    3 ilićeva poatera vinjak rubinov jelen pivo i medveđa krv

  • Underboss

    17. mart 2016 | 18:49

    Ja mislio- Bobek,Vokri i Ćurković

  • Djordje

    17. mart 2016 | 18:29

    KAD JE flasa bio mali,POSTERI NISU POSTOJALI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA