Hrvati ostaju bez EURA zbog skandalozne greške saveza!

Kockasti u igru ubacili fudbalera koji nije bio u protokolu

  • 4

Mlada fudbalska reprezentacija Hrvatske mogla bi da ostane bez direktnog plasmana na EURO zbog velikog propusta Saveza na meču sa Estonijom.

 

Kockasti su savladali Estonce u Zaprešiću i osamili se na vrhu tabele sa 18 bodova, ali bi mogli da ostanu bez istih jer je u drugom poluvremenu igrao fudbaler koji nije na spisku.

 

U 46. minuti utakmice u Zaprešiću u igru je ušao Ivan Fiolić, koji je zamenio Antonia Milića. Međutim, ime napadača Lokomotive nije bilo u službenom zapisniku utakmice.

 

- Ne znam šta se događa. Zaista nije do mene - rekao je Fiolić posle meča, prenose hrvatski mediji.

 

 

Na klupi Hrvatske odmah su shvatili grešku, ali je bilo kasno. Delegat je uslikao Fiolića telefonom, dok je među čelnicima HNS zavladao muk. Ovu grešku nisu želeli da komenatrišu. Podsetimo, zbog slične greške zagrebački Dinamo izbačen je iz Lige šampiona mladih timova.

 

Ukoliko se Hrvatima oduzmu ova tri boda, odnosno dodele Estoniji, Kockasti će imati 15, Švedska 13 i dve utakmice manje, Španija takođe 13, ali meč manje.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brada

    29. mart 2016 | 13:01

    Nema nista od izbacivanja nisu oni Srbija pa da nesmeju pravit greske

  • Podgorica

    29. mart 2016 | 16:09

    Vrana vrani oci ne vadi. Ne brinite se za njih.

  • ja

    29. mart 2016 | 21:00

    nedavno je dinamo kaznjen tako mladi dobili su anderlehta 2-0 i igrac udje u 83 kod vec pomenutog rez i izbaceni su.sto pricate gluposti najlakse je samo kukat i kukat.srbija kako igra bolje da je izbace jel se sramoti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA