Džeremi Lin u reprezentaciji SAD

Osim Lina, na spisku "B" reprezentacije su i najbolji ruki sezone Kajri Irving, Demar Derozan, Džon Vol, Pol Džordž, Tadž Gibson, Kavi Lenard, Dehuan Bler, Rajan Anderson, Derik Fejvors, Klej Tompson i Gordon Hejvud

  • 0

Prvi čovek američke košarkaške reprezentacije Džeri Kolanđelo izjavio je da su imena desetorice igrača koji bi trebalo da igraju na Olimpijskim igrama "zakucana", a da će se ostatak znati posle priprema koje će se u Americi organizovati pre 7. jula, dana kada Olimpijskom komitetu SAD moraju da se dostave imena i brojevi igrača.

Kolanđelo je zatražio produžetak ovog roka, jer su sa šireg spiska zbog povreda već otpala četvroica košarkaša. U isto vreme, američki mediji pišu da je napravljena ekipa koja će sparingovati "Drim timu". Jedan od pozvanih je i najnovija senzacija Džeremi Lin.

Osim košarkaša Njujorka, na spisku "B" reprezentacije su i najbolji ruki sezone Kajri Irving, Demar Derozan, Džon Vol, Pol Džordž, Tadž Gibson, Kavi Lenard, Dehuan Bler, Rajan Anderson, Derik Fejvors, Klej Tompson i Gordon Hejvud.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA