Ćabi Alonso i David Silva napadaju Srbiju

Zbog izostanka igrača Barselone i Bilbaa, koji samo dan ranije igraju finale španskog Kupa kralja, Del Boske pozvao sedam debitanata, a trojicu iz redova pobednika Lige Evrope madridskog Atletika

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Srbije i Južne Koreje. Duel "furije" i "orlova" igra se 26. maja u Sent Galenu, a Del Boskeovi izabranici se sa Korejom sastaju četiri dana kasnije.

Na spisku nema igrača Barselone i Atletika iz Bilbaa, ekipe koje će se 25. maja sastati u finalu španskog Kupa Kralja, kao ni Fernanda Toresa i Huana Mate koji sa Čelsijem igraju finale Lige šampiona 19. maja u Minhenu.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Iker Kasiljas, Pepe Reina i David de Hea

Odbrana: Alvaro Arbeloa, Serhio Ramos, Huanfran, Raul Albiol, Ðordi Alba, Naćo Monreal i Alvaro Domingez

Sredina terena: Ćabi Alonso, Santi Kazorla, David Silva, Hesus Navas, Havi Garsija, Roman Isko, Bruno Sorijano i Ečebarija Benat

Napad: Alvaro Negredo, Roberto Soldado i Adrijan Lopez

Debitanti na spisku su Huanfran, Alvaro Dominges i Adrijan iz madridskog Atletika, Havi Garsija iz Benfike, Benat iz Betisa, Bruno iz Viljareala i Isko iz Malage.

Konačan spisak putnika na Evropsko prvenstvo Del Boske će objaviti 27. maja, dva dana pre isteka roka koje je UEFA dala selektorima.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA