Navijači nisu napali Vazuru, nego obezbeđenje Raje Božovića? (VIDEO)

Policija je posle istrage utvrdila da generalni direktor Partizana nije bio direktno napadnut već da je izbio sukob trojice navijača Partizana sa obezbeđenjem kluba

  • 34

Policija intenzivno istražuje slučaj napada ispred stadiona Partizana, gde su prema prvim informacijama napadnuti generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura i njegovo obezbeđenje.

Međutim, kako saznajemo prvi rezultati policijske istrage ukazuju da je došlo do sukoba tri navijača Partizana sa obezbedjenjem koje vodi Raja Božović, a koji rade za Partizan.

>>> Jezivo nasilje: Pogledajte snimak napada na Vazuru i njegove ljude! (VIDEO)

Vazura nije bio direktno napadnut. Motiv sukoba nije poznat. Jednom od članova obezbeđenja je polomljen nos, dok je drugi momak teže povređen.

Međutim, direktor crno-belih tvrdi da je pre napad usledila pretnja

- Ima života posle Partizana, nećeš još dugo biti ovde - rekao je Vazura

>>> NEĆEŠ JOŠ DUGO BITI OVDE! Brutalna poruka napadača kada su krenuli na Vazuru!

Na početku snimka se vidi da se navijači pozdravljau sa Vazurom i sa obezbeđenjem koje je bilo uz njega. Posle kraćeg razgovora, napadnut je momak iz obezbeđenja dok je Vazura stajao sa strane i niko ga nije dirao.

>>> Novi detalji napada na direktora Partizana! Jedan od pretučenih sa teškim telesnim povredama!

Printskrin: Youtube/FK partizan Printskrin: Youtube/FK partizan

Tek kad su njih trojica počeli da šutiraju momka na zemlji, Vazura je krenuo da beži, ali ni tada niko nije krenuo ka njemu već ka vozaču koji je izašao iz kola.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zilijan

    28. april 2016 | 22:19

    Jel Rajo Bozovic bese fini gospodin sto je samarao Pizona i jedan od aktera koji su sistematski unistavali zvezdu svih ovih godina? Sada je dosao u nas Partizan da verovatno podigne klub na visi nivo!?

  • Drakče

    28. april 2016 | 23:51

    I posle milicija brutalna, pa sa ovakvim likovima nema priče . Prvo biješ pa onda postavljaš pitanja nema druge . Oni poznaju samo taj način komunikacije ! Nemozeš BRE Dete da dovedeš na utakmicu neznaš dali ćeš živ da izađeš . Zakon pod hitno za te stvari kao u engleskoj. Pa ko će da se kurči samo napred

  • Bane

    28. april 2016 | 22:43

    Vizura pokusava da iskoristi slucaj kao da je on meta, da su hteli napali bi njega.Ovo je sukob grupa oko interesa sa njihovim poslovima obezbedjena ovo nem veze sa stanjem u Partizanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA