Draft iz pakla za NFL rukija: Izgubio milione dolara zbog video klipa! (VIDEO)

Noć koju će Leremi Tansil pamtiti dok je živ

  • 2

Trebalo je to da bude najveće veče u dosadašnjoj karijeri Leremija Tansila (22) i početak jedne, možda, velike NFL karijere.

Ipak, ono što se dogodilo ovom momku u noći kada je trebalo da dotakne zvezde, pretvorilo se u pakao tokom drafta na kojem je bio projektovan kao prvi "pik", a na kraju je izgubio skoro sve: I poziciju i milione dolara.

Sve zbog toga što je neko "hakovao" njegov tviter i instagram profil i tamo postavio škakljiv video klip na kome se vidi kako Leremi, sa gas maskom na glavi i "pajpom" na ustima, udiše nešto za šta se pretpostavlja da je marihuana. 

Video zbog kojeg je njegova potencijalno velika karijera već počela da trpi, neko je objavio neposredno pre nego što su klubovi krenuli da biraju igrače. Leremi je očekivao da njegovo ime bude prozvano među prvima, ali kako je vreme odmicalo njega nije bilo među onima koji su bili izbor najboljih timova.

Majami Delfinsi izabrali su ga sa 13. pozicije, ali to nije bilo ono što je očekivao, pa ipak, kako je rekao, potrudiće se da iz svega izađe jači.

- Čoveče, to je bila greška. Dogodilo se pre nekoliko godina. Neko je preuzeo moj Twitter nalog i tako je snimak tamo dospeo. Stvari se dešavaju s razlogom. Drago mi je da sam u Majamiju i radiću naporno - rekao je Tensil na kraju večeri koju će pamtiti dok je živ.

- Twitter nalog mog klijenta je hakovan, ali on jeste na snimku - rekao je agent igrača.

Da je neko zaista želeo da upropasti Leremija svedoči i činjenica da je nedugo posle kompromitujućeg snimka javnost na uvid dobila i prepisku igrača sa funkcionerom njegovog koledža, gde se može videti da traži novac kako bi pomogao majci da plati račun za struju.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Budući da je svakom koledž igraču zabranjeno da prima novac, to je Tansila dovelo u još jedan vrlo nerpijatan položaj u noći koja se pretvorila u pravi košmar za njega.

On je kasnije potvrdio ovu prepisku.

- Moram da kažem da sam uzimao novac - nije imao kud Leremi, pritisnut dokazima.

Malerozni igrač je samo klimao glavom kada su ga pitali ko bi mogao da mu napakosti na ovakav način, mada su mnogi odmah uprli prst u njegovog očuha, koji ga je nedavno tužio, ali se i on ubrzo oglasio i demantovao da ima bilo kakve veze sa ovim slučajem.

Suma sumarum, Leremi Tansil izgubio je priliku da duplira zaradu od ugovora sa prvim NFL klubom, budući da će kao 13. "pik" inkasirati "samo" 10 miliona dolara, što je dva puta manje nego da je izabran deset mesta ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA