Vujošević: Partizan su sveli na klub iz senke

Upozoravajuće izjave iz Francuske, bivšeg trenera crno-belih

  • 77
Sahrana Ranka Žeravice - Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Od kako je otišao u Francusku nije se puno obraćao srpskoj javnosti, ali je Duško Vujošević tokom praznika rešio da prokomentariše aktuelnu situaciju u kojoj se Partizan, njegov klub trenutno nalazi.

- Deluje mi da se Partizan sada zadovoljava malim stvarima. Svih prethodnih godina igrali smo finala, borili se za prva mesta i plasman u Evroligu.

- Onda, po završetku prošle sezone kada je došlo do pitanja nastupa u Evrokupu klub nije hteo da učestvuje zbog finansija. A sada se grčevito bore za taj Evrokup - rekao je Vujošević portalu Mozzartsport.

Ovakve rečenice navijači Partizana mesecima izgovaraju u međusobnim pričama. Čini se da ih je Dule ovog puta kupio i još nečim.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Vidim da se iz kluba zahvaljuju premijeru na pomoći, a pre nego što je počeo da pomaže, Partizan je bio šampion maltene u svim sportovima. Sada je klub sveden na ekipu iz senke koja može da iznenadi u kupu. Ljudi su zadovoljni što mogu da prežive. Moja borba je bila sasvim drugačija, zato sam eliminisan - objasnio je iz Limoža, Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. maj 2016 | 12:48

    Kada je KK Partizan osvojio 13 titula i FK Partizan osvojio 6 titula u nizu, tada je to bilo u redu jer su tada Zvezda i ostali propadali a Partizan pobedjivao. Pa gospodo sada se kolo sreće okrece.

  • Mladja

    1. maj 2016 | 11:57

    I on sveo Limoz na klub iz senke kao i CSKA

  • Pera

    1. maj 2016 | 12:01

    Voljom mocnika na drzavnom nivou,jedan klub se urusava,drugi dize u nebesa,nikako promasenim radom pojedinaca kao kod komsija koji su sami sebe pokrali,a trenutno su na drzavnim jaslama,ipak ovo je nas krst koji moramo sami izneti,preko golgote do Vaskrsa,Srecan praznik svima ,pa i onima kojima se nece svideti iznesene cinjenice.Hristos Vaskrese-Vaistinu Vaskrese.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA