Švaler u njemu ne spava: Gigsu se raspao brak zbog konobarice!

Legendarni fudbaler ponovo uhvaćen da vara suprugu koja je sada definitivno rešila da pokrene brakorazvodnu parnicu

  • 7

Jednom preljubnik, uvek preljubnik. 

Rajan Gigs i njegova supruga Stejsi stavili su tačku na turbulentan brak, jer je legendarni fudbaler ponovo "švrljao", što je, posle svega što je već doživela od supruga, bilo previše za njegovu bračnu saputnicu sa kojom je u zajednici od 2007. godine.

>>> TOP 10 svetskih fudbalskih zvezda koji su varali svoje žene (FOTO)

Stejsi je, kako navode engleski mediji, pokrenula brakorazvodnu parnicu na osnovu koje bi moglo da joj pripadne pola Gigsovog bogatstva koje se procenjuje na 40 miliona funti (50 miliona evra).

Definitivno je puklo između Stejsi i Rajana kada je ona saznala za njegov najnoviji flert (možda i nešto više) sa jednom konobaricom u mančesterskom restoranu. S obzirom na to da je Gigs ionako stajao na "tankom ledu" posle njegovih skandaloznih afera, i to je bio dovoljan razlog da mu žena okrene leđa.

Rajan i Stejsi imaju dvoje dece, sina i kćerku.

Tri godine posle rođenja drugog deteta, Rajan je imao šestomesečnu aferu sa velškim modelom Imodžin Tomas, a nedugo posle toga saznalo se da je održavao osmogodišnju vezu sa suprugom svog rođenog brata Rodrija, Natašom Lever.

Oboje su od tada nastojali da "ispeglaju" odnose, i izgledalo je da su na pravom putu da srede brak, ipak Gigsova navika da juri za drugim ženama je bila nepremostiva prepreka da nastave zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA