Lester može da slavi? Totenhem nije pobedio Čelsi u gostima od 1990!

Strašna statistika protiv Totenhema večeras

  • 11

Lester siti je napravio možda i odlučujući korak ka tituli. Ukoliko Totenhem večeras ne pobedi Čelsi, a tradicija mu uopšte ne ide u prilog, "lisice" će osvojiti prvu titulu u Premijer ligi i potvrditi jedno od najvećih fudbalskih izenanđenja modernog fudbala.

Zašto je važno pomenuti međusoban duel Totenhema i Čelsija, koji se u ponedeljak sastaju od 21 čas na Stamford Bridžu? Zato što Totenhem ako išta ne ume u Premijeru, to je da pobedi Čelsi u gostima.

Recimo, od 1990. godine "pevci" nisu nijednom pobedili na Stamford Bridžu. Dalje, od 1998. odigrano je 19 utakmica, a ako ignorišemo da je Čelsi poslednje tri rešio u svoju korist, nastavljamo do podatka od 13 pobeda "plavaca" i šest remija.

Printskrin: flashscore.com Printskrin: flashscore.com

Ako tradicija bude nastavljena, a kao što vidite velika je verovatnoća za to, Lester će osvojiti šampionsku titulu, iako njegovi igrači neće biti na terenu.

TRENUTNA TABELA PREMIJER LIGE (nekompletno 36. kolo)

Lester 77

Totenhem (-1) 69

Arsenal 67

Mančester Siti 64

Mančester Junajted 60

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    2. maj 2016 | 13:03

    Bravo Lester

  • Goran majkbibi

    2. maj 2016 | 13:56

    Tradicija je tu da se ruši, realno nikad'slabiji Čelsi i nikada bolji Totenem od tada. Najlepše je to uraditi sledeće nedelje pred svojim navijačima! Bravo Lisice!

  • Zoks

    2. maj 2016 | 12:09

    VIDEĆE SVI ONI ŠTA JE FUDBAL KADA SE SASTANU SA ČUKARIČKIM !!! NAŠ FUDBAL JE VRH EVROPE, A OVI ENGLEZI, NEMCI, ŠPANCI, ITALIJANI, BELGIJANCI SU ZA NAS BORANIJA. JEL' TAKO GOS'N TOLE KARADŽIĆU ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA