Tomić o napadu na Vazuru: Teško mi je da zaštitim igrače od takvih stvari (VIDEO)

U Humskoj je i dalje tema broj jedan incident u kojem su pretučena dva pripadnika klupskog obezbeđenja

  • 9

Trener Partizana Ivan Tomić priznao je da mu nije lako da izoluje igrače od negativnih uticaja kao što je bio nedavni napad na direktora kluba Miloša Vazuru i dvojicu članova klupskog obezbeđenja. 

>>> Jezivo nasilje: Pogledajte snimak napada na Vazuru i njegove ljude! (VIDEO)

I crno-beli fudbaleri su u ne tako davnoj prošlosti nekoliko puta bili na meti vandala (šamaranje Lazara Markovića, skidanje trake Marku Šćepoviću...), pa nije teško zaključiti da mnogim mladićima iz aktuelnog sastava nije svejedno kada vide da je nasilje i dalje blizu kluba u velikoj meri.

Tomić je izneo očekivanja povodom duela sa Radnikom, ali je pričao i ambijentu u ekipi posle napada huligana na Vazuru.

- Nijednom do sada nisam pričao o tim stvarima jer želim da ekipa ostane van svega toga što se dešava. Kada bi otvorili tu temu i te kako bi o tome moglo da se priča. Međutim, moj posao ovde je da radim sa ekipom, da se bavimo onim sa čim smo zaduženi i da se potrudimo da što manje razmišljamo o stvarima koje su van svlačionice i van terena - glasio je odgovor Tomića na pitanje da li i u kolikoj meri "vanfudbalski događaji utiču na hemiju u timu?".

Koliko ste u stanju da zaštitite igrače od takvih stvari?

- Nije jednostavno. Ni najmanje...

Pogledajte u nastavku i šta je Tomić rekao o meču sa Radnikom sa kojim su crno-beli ove sezone igrali dva puta, i oba puta su primili dva gola, uz ostvaren remi i pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dodo

    2. maj 2016 | 14:40

    Nisu vas bez razloga nalupali ,lopove treba tuci

  • Ss

    2. maj 2016 | 16:31

    Koje igrace? To nisu igraci to su krsevi od igraca

  • Звезда

    2. maj 2016 | 14:42

    "Чувена" утакмица са Сурдулицом. Људи их разбили прво полувреме, збрисали са терена. И онда, шта? У другом полувремену "заборавили" да играју фудбал, склањали се од њих да би некако дали 3 гола и окренули из 2-1. Не намешају они, чини нам се само. Комедија од тзв.клуба.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA