Partizan bez publike na startu Super lige!

Zbog gađanja Stefana Jovića prošle sezone crno-beli sada u nezgodnoj situaciji

  • 16

Prvu utakmicu novog šampionata Srbije u novom formatu, košarkaši Partizana odigraće bez prisustva navijača.

Čačanski Borac će gostovati u praznoj dvorani "Aleksandar Nikolić", jer Partizan drugu godinu zaredom vuče suspenziju iz prethodnog šampionata.

Podsećamo, zbog gađanja Stefana Jovića u prošlogodišnjem finalu plej-ofa protiv Crvene zvezde, Partizan je kažnjen jednom utakmicom zabrane prisustva navijača od strane KLS.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ekipa KK Partizan NIS se kažnjava igranjem jedne utakmice bez publike i novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača, bacanja na teren u više navrata mekih i čvrstih predmeta (drugi ponovljen slučaj), a naročito zbog bacanja dva sedišta sa tribine na klubu za rezervne igrače KK Crvena zvezde Telekom kojom prilikom je povrđen Stefan Jović - glasilo je saopštenje KLS 15. juna 2015. godine.

Verovatno ste na to zaboravili, kao i da je Partizan istu situaciju imao i prošle sezone, kada je uvodni meč protiv Mega Leksa u KLS igrao bez navijača, takođe zbog incidenata u finalu plej-ofa 2014. godine.

Raspored 1. kola KLS

7. maj

Partizan - Borac (21,00)

8. maj

Crvena zvezda - Tamiš (19)

Metalac - FMP (19)

Mega Leks - Konstantin (19)

Zanimljivo, KLS je objavilo i termine polufinala i finala plej-ofa prvenstva Srbije, kao i termine mečeva za treće mesto koje će odlučivati o poslednjem putniku za ABA ligu (ukoliko bude postojala sledeće sezone).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobarRUSSIA

    4. maj 2016 | 16:24

    Možete da nas uhvatite za .....

  • Zz

    4. maj 2016 | 21:04

    Drugi put za zadnjih pet godina Partizanu se prenosi kazna za prethodnu godinu, a kad je zvezda pre dve godine trebala da odradi kaznu na početku lige, svi se prave ludi. Nema veze, ničija nije gorela do zore!

  • Звезда

    4. maj 2016 | 16:09

    Ko je pobedio u tom finalu, i da li je partizan dobio makar i jednu utakmicu, ili je bila dominacija kao i ove sezone?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA