Marko Pantelić dovodi igrača PSV-a u Zvezdu! Štoper sa hrvatskim pasošem već na Marakani (VIDEO)

Bivši igrač crveno-belih već obavio prvi razgovor sa čelnicima kluba oko povratka Andrije Lukovića

  • 29

Crvena zvezda bi tokom letnjeg prelaznog roka mogla da dobije neočekivano pojačanje iz Holandije u vidu Andrije Lukovića, momka koji je 2013. godine doneo zlatnu medalju omladinskoj reprezentaciji Srbije na EP u Litvaniji.

Kako Sportski žurnal navodi, mladi fudbaler PSV-a je na izlaznim vratima kluba iz Ajndhovena i prvi kontakti sa Zvezdom već su uspostavljeni.

>>> NA MARAKANI OPET PESMA STARA: Zvezdina proslava titule u kafani (VIDEO)

Naravno, preko Marka Pantelića koji vodi brigu o Lukovićevoj karijeri.Mladi vezista ima važeću ugovor sa Filipsovcima do 2017. godine i tamo je otišao iz Rada. Prethodno je ponikao u omladinskoj školi crveno-belih, ali na Marakani nije dobio šansu.

Foto: uefa.com Foto: uefa.com

Isti list javlja da je na Marakanu došao i Adam Mičel, mladi reprezentativac Novog Zelanda. Igra na poziciji štopera i poseduje hrvatski pasoš.

Mičel će izvesno vreme provesti na najvećem srpskom stadionu gde će pokušati da impresionira stručni štab i dokaže da je fudbaler za Zvezdu. Podsetimo, on je prošle godine igrao na Mundijalitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ibanjez ponos hrvatske zvezde

    6. maj 2016 | 06:23

    Ah cujte vragca vam vaseg kao sto sam vam obecal.Vi ste nasi a mi vemo vam ipak srediti celu Hrvataku reprezentaciju da igraju za vas.Ozujka pocinjete u Hnl

  • Ibanjez ponos hrvatske zvezde

    6. maj 2016 | 08:46

    Pa lepo ja kazem Hnl sledece sezone vas ceka.A u ostalom vi ste i onako dali skoro citavu reprezentaciju hrvatske kroz svoj FK BANKOMAT SEZONA KUPANJA

  • MikiGrobarRUSSIA

    6. maj 2016 | 08:08

    svaka tica svome jatu leti prosinecki ibanjez pa sad ovaj.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA