Muslin sprema novog napadača za reprezentaciju Srbije!

Selektor Orlova navodno želi da pruži šansu Andriji Pavloviću

  • 28

Tek što je došao na klupu fudbalske reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin je krenuo sa sklapanjem tima.

Tri prijateljske utakmice biće idealan prilika da novi selektor vidi čime raspolaže, a na tim mečevima Srbija bi mogla da ima novog napadača - Andriju Pavlovića.

>>> PAVLOVIĆ O INTERESOVANJU ZVEZDE: Nemam ništa protiv, ali...

Kako prenosi Sportski žurnal, Muslin je Pavlovića gledao na nekoliko utakmica i spreman je da mu pruži šansu.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Podsetimo, Pavlović je ove sezone najbolji srpski strelac sa 17 postignutih golova u sezoni. Ispred njega su samo Ugo Vijeira sa 20 i Valeri Božinov sa 18 datih pogodaka.

Sjajne partije donele su napadaču Čuke i titulu igrača meseca aprila. Proglašen je u zajedničkoj akciji SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kara Djordje

    9. maj 2016 | 08:48

    Sve ih menjaj!

  • teodor

    9. maj 2016 | 08:20

    Mitro je mnogo obecavao a tako je malo pokazao u nacionalnom timu. Vidim da je neefikasan i u Njukaslu.... On ima nesrecu da u oba pomenuta sastava u stvari nema pakera. Oni koji to po poziciji treba da rade, da pakuju sanse centarforu, oni se namecu kao strelci, i pokazuju neverovatnu sebicnost. U timu mu je jos gara situacija, tamo kao da nema kvalitetnog srednjaka koji moze da kreira sansu uopste. Pavlovic je konkretan a to mi se kod njega dopada, nije pimpler in ume da sutne. Znate sta, hbs centarfora koji ne ume da sutne sa dvadesetak metara i postigne golcinu. Ako to nije u stanju on i nije centarfor. Da ne govorimo o otkrivanju, trcanju, igri glavom , efikasnosti i osecaju za gol i sansu.

  • Sultan Bgd

    9. maj 2016 | 09:02

    Treba dati sansu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA