Sa 18 je počeo da uzima steroide: Sada ima 45 i pretvorio se u ČUDOVIŠTE! (FOTO) (VIDEO)

Opsednutost mišićima dovela je Rič Pianu u veliku opasnost, ali on ne haje, već i dalje koristi ''hemiju'' kako bi dominirao u teretani

  • 28
Bodibilder Rich Piana koji je preminuo sa 46 godina Foto: Instagram.com/1dayumay

Treniranje i održavanje fizičke kondicije je zdravo, ali kada postanete opsednuti pumpanjem mišića, može da dovede do opasnosti i ozbiljne ugroženosti života. Takav je slučaj sa Rič Pianom. Čovekom koji je od 18. godine postao zaluđenik za mišićima, pa je čim je postao punoletan počeo da uzima steroide i hormone rasta, ne bi li imao veće bicepse, tricepse...

Njegovo telo toliko je enormno poraslo da se maltene pretvorio u čudovište. On sada ima 140 kilograma, a i dalje raste usled uzimanja hormona. Prvi put je u teretanu ušao sa 11 i postao je zavisnik od nje. Pošto je sin bodibilderke, nije mu bila strana ta sfera interesovanja i ubrzo je i on ušao u te vode.

>>> NAPRAVIO ČUDOVIŠTE OD SEBE: Želeo je da bude Hulk, a sada mu je život ugožen i preti mu amputacija! (FOTO) (VIDEO)

Sa 15 godina je počeo da se takmiči kao profesionalni bodibilder, ali nije se proslavio. Posle toga je krenuo linijom manjeg otpora i počeo je sa korišćenjem steroida.

Svestan je kakav rizik nosi s tim što od 18. godine uzima steroide i hormone rasta, ali ističe da je srećan i zadovoljan životnim putem koji je odabrao.

- Ako imate izbor između toga da uzimate steroide i toga da ostanete prirodni, ostanite prirodni. Nema razloga da uzimate steroide, samo štetite sebi i uništavate svoje telo. Ali, ako mislite da postanete profesionalni bodibilder, verojatno ćete morati da ih uzimate. U toj situaciji sam se i ja našao - brani se Piana.

- Takmičio sam se i došao sam do tačke u kojoj bi me pomeli da nisam uzimao steroide. Zato sam napravio taj korak - pojasnio je Piana.

On je na vrhuncu svoje takmičarske karijere mesečno trošio čak 2.500 dolara na steroide i hormone.

Pogledajte kako izgleda danas.

A photo posted by Rich Piana (@1dayumay) on

A photo posted by Rich Piana (@1dayumay) on

A photo posted by Rich Piana (@1dayumay) on

A photo posted by Rich Piana (@1dayumay) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA