≫ 

Šta je Klop uradio tokom besane noći u hotelu da oraspoloži fudbalere Liverpula posle poraza od Sevilje?

Trener Crvenih nije mogao da gleda tugu na licima svojih fudbalera, pa se odlučio na emotivan potez

  • 0

Liverpul je doživeo težak poraz u finalu Lige Evrope od Sevilje, koji je teško pao njihovim navijačima, koji su očekivali prvi evropski trofej posle 11 godina i čuvenog Istanbula 2005. godine.

Delilo ih je 45 minuta od toga, ali su poklekli pred braniocem trofeja, koji je preokrenuo nakon vođstva Crvenih od 1:0 i na kraju je pobedio sa 3:1. Utučen je bio i trener Jirgen Klop, koji je na konferenciji za medije prihvatio kritiku na sebe.

Ipak, u hotelu je odlučio da promeni raspoloženje kako bi podigao svoje igrače. Britanski mediji su izneli detalje njegovog sastanka sa fudbalerima Liverpula neposredno po završetku meča.

- Klop je sedeo sa svojim igračima u Novotelu u Bazelu gde su svi bili tužni zbog poraza do ranih jutarnjih časova. Videvši razoaranje i tugu kod svojih fudbalera, trener Liverpula je pokušao da podigne raspoloženje.

- Zaista sam se osećao sr*nje pre tri sata. Stvarno sam se osećao sr*nje pre dva sata, ali sada smo ovde zajedno i već je bolje. Ovo je samo početak za nas - rekao je Klop, a zatim poveo čuvenu pesmu Kopa sa Enfilda ''Mi smo Liverpul'' - naveo je novinar britanskog Telegrafa.

Pogledajte i pesmu koju je poveo Klop:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA