≫ 

Zvezda našla štopera za LŠ: Na pregovore dolazi fudbaler na kome insistira Grof Božović! (VIDEO)

Crveno-beli na pragu rešenja u odbrani pred kvalifikacije za Ligu šampiona

  • 22

Crvena zvezda je već počela misiju za ulazak u Ligu šampiona, a za to joj je neophodno da pojača odbranu, koja je u poslednje vreme bila veoma nesigurna. Svestan toga je i Miodrag Božović, koji je insistirao na dovođenju Tomasa Fibela. Fudbaler Mordovije je na pragu prelaska u Zvezdu i uskoro bi trebalo da doputuje na pregovore, najavljuje list Sport.

Transfer je veoma blizu realizacije, a to što je Grof zagrizao za njega dodatno ubrzava ceo proces. Božović se i raspitao u Rusiji dodatno za kvalitete visokog štopera, čije kvalitete je mogao i da upozna dok je radio tamo.

Trener crveno-belih želi da ima na raspolaganju tim koji će uigrati na pripremama, kako bi bio spreman za kvalifikacije. Ostalo je samo da se utanače detalji sa finansijskog aspekta, kada je u pitanju ugovor Francuza.

>>> Mičel tražio, Zvezda dovodi: Novi Francuz pred vratima Marakane

Fubel bi došao bez obeštećenja, pošto mu ističe ugovor sa Mordovijom. Iz tog ruskog kluba su na Marakanu već stigli Mičel Donald i Demijen Le Talek.

Upravo je i Donald prvi pomenuo Fibela tokom jednog intervjua kada je odgovarao na pitanje navijača kojeg igrača bi preporučio Zvezdi.

Tomas Fibel. Mislim da bi mogao da bude izuzetno koristan za Zvezdu – rekao je nedavno Mičel odgovarajući na pitanje navijača kojeg bi igrača preporučio Zvezdi.

Holanđanin je vrlo dobro upoznat o kvalitetima iskusnog defanzivca, jer je sa njim “delio hleb” u ruskoj Mordoviji, koja je Zvezdi “dala” i Le Taleka.

Fibel je poreklom iz Gvadalupea, nekadašnje francuske kolonije, a ima i pasoš Francuske. Karijeru je počeo u Lensu, da bi potom igrao u Belgiji, Poljskoj i na kraju u Rusiji. Promenio je mnogo klubova, a neki od njih su Standard, Brisel, Antverpen, Viđev Lođ, Amkar, i na kraju Mordovija.

Sledeća stanica bi, ako se ništa nepredviđeno ne dogodi, trebalo da bude Marakana i Crvena zvezda.

Upoznajte se sa njegovim kvalitetima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    24. maj 2016 | 09:17

    Odlican igrac znaci klasa

  • batko

    24. maj 2016 | 10:31

    Logican zakljucak se namece, nimalo pohvalan za Zvezdine skaute, da tamo neka Mordovia bolje skautira i procenjuje kvalitete nedovoljno afirmisanih fudbalera. I zato, gospodo iz Zvezde, raspustite sopstvenu skauting sluzbu, i dovedite tog iz Mordovie, da vam skautira!

  • Delije Čikago

    24. maj 2016 | 21:24

    Samo vi groBari uživajte dok se vaši biju u skupštini, niste ni svesni da koračamo krupnim koracima ka staroj slavi koju vi nikada niste imali, bili ste samo treći hrvatski klub i ništa više od toga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA