Karijeve muke sa rukometnom odbranom Oklahome (VIDEO)

Nije ni čudo što prvi šuter lige ne može "da se sastavi" u polufinalu

  • 8

MVP lige Stef Kari neprepoznatljiv je od kada se serija polufinala plej-ofa preselila u Oklahomu.

>>> Puče opet Golden Stejt! Oklahoma na pobedu od velikog finala NBA lige! (VIDEO) (FOTO)

Tek na momente najbolja haubica lige demonstrira šuterske spospobnosti, jer mu igrači Tandera često ne daju ni "da diše".

U četvrtom meču serije Kari je pogodio tek dve trojke iz deset pokušaja u velikoj meri i zbog toga što je konstantno imao "flastere" na sebi, pa je mnogo energije gubio samo da ih se oslobodi.

Ovaj snimak najbolje pokazuje svu žestinu, često i preko granica dozvoljenog, sa kojom igrači Oklahome jure za Karijem. Rendi Foj kao prvi čuvar, a tu je i Adams da preuzme.

Nije lako Kariju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.P.

    25. maj 2016 | 08:29

    Svi su oni super dok se igra čovek bez preuzimanja i bez različitih tipova zone i dok odbrana mora da napusti 3sek boks ako je napadač na 3 poenskoj liniji! Malo prave odbrane nije na odmet!

  • Milosch07

    26. maj 2016 | 00:52

    Nisam navijac ni jednih, ni drugih, ali ovo je previse i za NBA, mada se u NBA igra muska kosarka ... za razliku od nase evropske zenske kosarke ... gde svaki najmanji kontakt je faul ... zamislite kad bi se u evropi sudilo ko NBA ... pa Obradovic bi od infarkta pao u trecoj cetvrtini, Vujosevic bi zaglavio zatvor jer bi napao sudije, Radonjic bi bio suspendovan dve godine, a ostalo evropski treneri i da ne pomisljam ...

  • Ime

    25. maj 2016 | 13:58

    Nije fer brate da ga toliko mrzite i mučite rukometnom odbranom, dečko samo igra košarku bolje od vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA